Γη της ελιάς: Ζευγάρι στη ζωή και στην TV Μυρτάλη και Αλέξης! Το πιο δυνατό spoiler του δεύτερου κύκλου

Συντάκτης: Newsroom

3 Ιουλίου 2022 09:30

Η γη της ελιάς: Ζευγάρι στη ζωή και στην TV Μυρτάλη και Αλέξης! Το πιο δυνατό spoiler του δεύτερου κύκλου

Ζευγάρι στη ζωή, ζευγάρι και στην TV και συγκεκριμένα στη Γη της ελιάς. Η σειρά του Mega ετοιμάζεται για πολλές εκπλήξεις και ανατροπές στον δεύτερο κύκλο της.

Στη Γη της Ελιάς, το τελευταίο επεισόδιο του πρώτου κύκλου προκάλεσε μεγάλη αίσθηση. Και ειδικά το φιλί του Αλέξη και της Μυρτάλης στον γάμο του Φίλιππου και της Βασιλικής. Θα αφήσει τελικά τον Χρήστο για τον Αλέξη η Βρεττάκου;

Όταν ο Αλέξης πιάνει τη Μυρτάλη και τη φιλάει, όλοι περίμεναν την έντονη αντίδραση εκείνης. Άλλωστε, η σχέση τους είναι οριακή με μεγάλη ένταση και αμέτρητους καυγάδες. Η Μυρτάλη είχε γίνει εμμονή για τον Αλέξη, με αποτέλεσμα εκείνη να φοβάται για την ίδια τη ζωή της.

Η Μυρτάλη όμως ανταποκρίνεται στο φιλί του Αλέξη, κάνοντας τη μεγάλη ανατροπή, αφού ο Χρήστος δείχνει απόμακρος και δεν της δίνει καμία σημασία.

Η χημεία της Μυρτάλης και του Αλέξη είναι αδιαμφισβήτητη

Άλλωστε η Αφροδίτη Λιάντου και ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης είναι ζευγάρι στη ζωή. Ήταν αδύνατο να μην έχουν χημεία. Και ο Αντρέας Γεωργίου βρίσκει την κατάλληλη ευκαιρία για να φέρει τα πάνω κάτω στη σειρά.

Ίσως να κατάλαβε ότι ο πρώτος έρωτας της Μυρτάλης με τον Στέφανο δεν έφερε το αποτέλεσμα που ήθελε. Γι’ αυτό και τους χώρισε και έστειλε πλέον τον Στέφανο στην… Ισπανία.

Το φιλί που δίνει ο Αλέξης στη Μυρτάλη κατά τη διάρκεια του γάμου της Βασιλικής και του Φίλιππου είναι η αρχή ενός παράφορου έρωτα που θα αφήσει άφωνους τους γύρω τους. Ειδικά τη μητέρα του Αλέξη, τη Μαργαρίτα. Αλλά και τη Μαρίνα που γνωρίζουν από πρώτο χέρι τι είχε συμβεί μεταξύ Αλέξη και Μυρτάλης στο πρόσφατο παρελθόν.

Η Μυρτάλη από εκεί που δεν ήθελε ούτε να δει τον Αλέξη ξαφνικά είναι ερωτευμένη μαζί του και πλέουν κι οι δύο σε πελάγη ευτυχίας. Αφήνει τον Χρήστο και στρέφεται αποκλειστικά στον άνθρωπο που μέχρι πριν από λίγο καιρό ήταν ο θανάσιμος εχθρός της.

Πώς θα εξελιχθεί αυτός ο έρωτας; Μήπως ο Αλέξης παραμένει εξαιρετικά επικίνδυνος και η Μυρτάλη δεν το βλέπει τυφλωμένη από τον έρωτά της; Ποια θα είναι και η αντίδραση του Χρήστου; Μείνετε συντονισμένοι. Η γη της ελιάς θα μας φέρει πολλές συγκινήσεις στον δεύτερο κύκλο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Η γη της ελιάς 🫒💚 (@gitiselias_megatv)