Εβελίνα Παπούλια: Το συγκινητικό αντίο της στην Ντίνα Κώνστα! Ποιοι άλλοι αποχαιρέτησαν την «Ντένη Μαρκορά»

Συντάκτης: Newsroom

3 Ιουλίου 2022 22:20

Εβελίνα Παπούλια: Το συγκινητικό αντίο της στην Ντίνα Κώνστα! Ποιοι άλλοι αποχαιρέτησαν την «Ντένη Μαρκορά»

Η είδηση του θανάτου της Ντίνας Κώνστα σκόρπισε θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο. Η 83χρονη ηθοποιός έφυγε από τη ζωή το πρωί της Κυριακής. Σε έναν από τους εμβληματικούς τηλεοπτικούς ρόλους της καριέρας της στη σειρά «Δύο Ξένοι» η ηθοποιίς συμπρωταγωνιστούσε με την Εβελίνα Παπούλια.

Η Ντίνα Κώνστα είχε ενσαρκώσει την ανεπανάληπτη Ντένη Μαρκορά και η Εβελίνα Παπούλια ήταν η Μαρίνα Κουντουράτου. Ο έρωτάς της με τον γιο της Ντένης, Κωνσταντίνο (Νίκος Σεργιανόπουλος) είχε μπει στις καρδιές όλων των τηλεθεατών.

Στο άκουσμα της θλιβερής είδησης του θανάτου της Ντίνας Κώνστα, η Εβελίνα Παπούλια μοιράστηκε μια φωτογραφία που όπως λέει αποτυπώνει ξεκάθαρα για εκείνη την προσωπικότητα της συναδέλφου της που έφυγε από τη ζωή.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Evelina Papoulia 1111 🙏 (@evelina_papoulia_official)

«Καλό ταξίδι Ντίνα μου. Για εμένα αυτή η φωτογραφία είσαι εσύ. Το καθαρό βλέμμα το τσιγάρο στο χέρι το καυστικό χιούμορ την ντόμπρα προσωπικότητα. Σ’ αγαπώ. Καλό ταξίδι όμορφη… Με έμαθες τόσα πολλά. Σε ευχαριστώ!», γράφει η Εβελίνα Παπούλια.

Aντίο και η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου με τις οποίες η Ντίνα Κώνστα είχε συνεργαστεί στη σειρά του Mega «Δύο Ξένοι». Ο Δημήτρης Μακαλιάς με τον οποίο συνεργάστηκαν στη σειρά της ΕΡΤ «Ο θησαυρός της Αγγελίνας». Ο Κώστας Μακεδόνας που έχει να θυμάται μαζί της πολλές στιγμές όπως από το «Δις Εξαμαρτείν» καθώς η ηθοποιός τον είχε στηρίξει στα πρώτα του βήματα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kostas Makedonas (@makedonas_official)

 

Τη μοναδική Ντίνα Κώνστα αποχαιρέτησαν η Έλενα Ακρίτα, η Άννα Χατζησοφιά, αλλά και όλη η ελληνική showbiz η οποία συγκινήθηκε με τον χαμό της μεγάλης ηθοποιού.

Και το Mega από την πλευρά του αποχαιρέτησε τη μεγάλη μας ηθοποιό. Αυτή είναι η ανάρτησή του στο twitter.