Survivor-Γιώργος Λιανός: οι πρώτες του δηλώσεις για το Survivor All Star – Επέστρεψε στην Αθήνα

Συντάκτης: Newsroom

4 Ιουλίου 2022 09:15

Survivor - Γιώργος Λιανός: οι πρώτες του δηλώσεις για το Survivor All Star - Επέστρεψε στην Αθήνα

Ο Γιώργος Λιανός επέστρεψε στην Αθήνα από τον Άγιο Δομίνικο για να συνεχίσει την παρουσίαση του Survivor στον ημιτελικό και στον μεγάλο τελικό στο Γαλάτσι

Δημοσιογράφοι και κάμερες τον περίμεναν στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος για να καταφέρουν να πάρουν μία δήλωση. Παρόλα αυτά, ο Γιώργος Λιανός, εκνευρίστηκε με κάποια ερωτήματα που αφορούσαν την παρουσίαση του Survivor All Star.

Ο παρουσιαστής αιφνιδιάστηκε όταν του ανέφεραν πως ο Γιώργος Αγγελόπουλος ενδέχεται να παρουσιάσει την All Star εκδοχή του ριάλιτι επιβίωσης.

«Σεπτέμβριο; Δεν υπάρχουν τέτοια πράγματα, δεν ξέρω… τα βγάζεις από το μυαλό σου. Ρωτάτε πράγματα που δεν ξέρω να σας απαντήσω», είπε ο Γιώργος Λιανός αρχικά.
«Δεν έχεις έρθει για καλό εσύ εδώ πέρα… Όταν ένας παρουσιαστής είναι σε μια εκπομπή και έχει εν ενεργεία ένα συμβόλαιο, συνήθως παρεξηγούνται όταν συζητάνε για κάτι άλλο. Ήταν σωστή η ερώτησή σου; Δεν έχω κάνει καμία συζήτηση για τέτοια πράγματα. Ούτε για τον Γιώργο Αγγελόπουλο ξέρω κάτι. Είναι λίγο άκομψο να με ρωτάτε ενώ δεν έχει τελειώσει το project. Μήπως είναι λάθος τα δημοσιεύματα; Μήπως οι συζητήσεις δεν έχουν γίνει ποτέ;», συμπλήρωσε φανερά εκνευρισμένος στη συνέχεια.