Θύμα κλοπής ο ηθοποιός Πέτρος Λαγούτης!

Συντάκτης: Newsroom

6 Ιουλίου 2022 08:45

Θύμα κλοπής έπεσε ο Πέτρος Λαγούτης και το γνωστοποίησε με μία ανάρτηση στο Instagram, όταν άγνωστοι έκλεψαν την μηχανή μεγάλου κυβισμού που διέθετε

Ο ηθοποιός Πέτρος Λαγούτης αντιλήφθηκε ότι άγνωστοι του έκλεψαν τη μηχανή. Και στη συνέχεια απεύθυνε έκκληση στους διαδικτυακούς του φίλους να επικοινωνήσουν μαζί του σε περίπτωση που είδαν ή γνωρίζουν κάτι.

Επιτήδειοι έβαλαν στο «στόχαστρό» τους τη μηχανή του Πέτρου Λαγούτη. Την είδηση της κλοπής της μηχανής του έκανε ο ίδιος γνωστή μέσα από μία ανάρτηση στο Instagram.
Ο ηθοποιός που έχει ιδιαίτερη αδυναμία στης μηχανές, χρησιμοποιούσε το συγκεκριμένο μέσο για όλες τους τις μετακινήσεις.

Ο Πέτρος Λαγούτης απεύθυνε έκκληση στους διαδικτυακούς του φίλους να επικοινωνήσουν μαζί του σε περίπτωση που είδαν ή γνωρίζουν κάτι. Ενώ στη φωτογραφία που δημοσίευσε φαίνεται το όχημα όπως και ο αριθμός κυκλοφορίας.

Ο ηθοποιός πρόσφατα μίλησε για τη σχέση που έχει με τη Μυρτώ Αλικάκη παρά τον χωρισμό τους

«Έχω την οικογένειά μου, ακόμα και αν έχουμε χωρίσει με τη Μυρτώ, εξακολουθούμε να είμαστε οικογένεια. Είχαμε πάντα καλές σχέσεις. Πέρασαν ένα – δυο χρόνια να φύγουν οι τσίτες. Υπήρχε ένας θυμός, υπήρχαν τα απωθημένα του καθενός. Μετά τα απαλύνει το πως βλέπεις τον άλλον. Έβλεπα στη Μυρτώ μια γυναίκα που ήταν εντάξει με τα παιδιά μας, ήταν μια ωραία μαμά, μια σωστή μαμά, με αγάπη.

Και με εμένα δεν ήθελε να…. Είμαστε φίλοι πια. Σιγά σιγά πια λέμε και τα προσωπικά μας. Το αφήναμε απ’ έξω αυτό τόσα χρόνια. Ήταν λίγο αμήχανο. Δεν είναι ότι γνωριστήκαμε και γίναμε φίλοι. Ήμασταν κάτι άλλο. Η σχέση μας μεταλλάχτηκε και τώρα έχουμε φτάσει σε σημείο να λέμε κι αυτά λίγο πιο εύκολα».