Survivor – Κατσαούνης vs Καραγκούνιας: «Άμα τον έδερνα θα το καταλαβαίνατε»

Συντάκτης: Newsroom

6 Ιουλίου 2022 11:52

Survivor - Κατσαούνης vs Καραγκούνιας: «Άμα τον έδερνα θα το καταλαβαίνατε»

Ούτε το γιορτινό κλίμα του ημιτελικού του Survivor και οι επευφημίες του κοινού δεν μπόρεσαν να γεφυρώσουν το χάσμα ανάμεσα στον Γιώργο Κατσαούνη και τον Τάκη Καραγκούνια

Μπορεί να έχει περάσει αρκετό διάστημα από τότε που επέστρεψαν από τον Άγιο Δομίνικο.Όμως η κόντρα ανάμεσα σε Γιώργο Κατσαούνη και Τάκη Καραγκούνια δεν έχει κοπάσει, με τους δυο πρώην Survivors να μην μιλιούνται.

Ο  Γιώργος Κατσαούνης και ο Τάκης Καραγκούνιας, βρέθηκαν στον ημιτελικό του Survivor χθες το βράδυ και μίλησαν στις κάμερες. Οι σχέσεις μεταξύ τους δεν έχουν βελτιωθεί ακόμη και ξεκαθάρισαν κι οι δύο πως δεν έχουν πρόθεση να τα ξαναβρούν.

«Δεν πιστεύω ότι έπρεπε να φύγω αλλά αφού ήταν απόφαση της παραγωγής, δεν μπορώ να κάνω κι αλλιώς. Δεν τον έδειρα. Άμα τον έδερνα θα το καταλαβαίνατε και θα είχε σίγουρα σημάδια. Ο κόσμος δεν νομίζω ότι ήθελε την αποχώρησή μου. Φυσικά και δεν μιλήσαμε. Σε αυτή τη ζωή δεν έχουμε να πούμε τίποτα με τον Τάκη από την στιγμή που με πρόσβαλε», τόνισε στην κάμερα του Happy Day χαρακτηριστικά ο Γιώργος Κατσαούνης.

Ενώ ο Τάκης Καραγκούνιας ήταν κι αυτός σαφής στις δηλώσεις του για τις μεταξύ τους σχέσεις

«Δεν πρόκειται να μιλήσω με τον Γιώργο Κατσαούνη. Ο Γιώργος Κατσαούνης έκανε μια παραβατική συμπεριφορά, έχει τιμωρηθεί από την παραγωγή. Αλλά βγαίνει σε όλα τα κανάλια και λέει ότι δεν έχει γίνει κάτι. Αν δεν είχε γίνει κάτι θα ήταν μέσα στο παιχνίδι. Τώρα, να πουλάμε μαγκιές και να λέει ο καθένας ό,τι θέλει».

Ο Τάκης Καραγκούνιας δήλωσε ότι στηρίζει τον Στάθη Σχίζα

«Εγώ θέλω να πάει στον τελικό ο Στάθης και θέλω να το πάρει ο Στάθης, Οι άλλοι τρεις είναι σαν να μην υπάρχουν για μένα».

φωτογραφίες: ndp