Σταυρούλα Χρυσαειδή: Απαντά για τη δήλωσή της πως «εγώ δεν έχω πλούσιο άντρα» για Ασημίνα – Δάντη

Συντάκτης: Newsroom

6 Ιουλίου 2022 14:00

Σταυρούλα Χρυσαειδή: Απαντά για τη δήλωσή της πως «εγώ δεν έχω πλούσιο άντρα» για Ασημίνα – Δάντη

Καλεσμένη στην εκπομπή «Love It» βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης η Σταυρούλα Χρυσαειδή.

Η πρώην παίκτρια του Survivor μίλησε μεταξύ άλλων, για την εμπειρία της στο παιχνίδι ενώ απάντησε και για την πολυσυζητημένη δήλωσή της για τη σχέση Χρήστου Δάντη με την Ασημίνα Χατζηανδρέου.

«Όταν αποχώρησα μέσα μου ένιωσα μια ανακούφιση και μια πίκρα. Από την μια λέω θα φύγω από εδώ και από την άλλη έλεγα πως δεν έφτασα για λίγο στον τελικό», είπε αρχικά η Σταυρούλα Χρυσαειδή.

Όσον αφορά στο καρφί της για τη σχέση του Χρήστου Δάντη με την Ασημίνα Χατζηανδρέου, η Σταυρούλα Χρυσαειδή είπε: «Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί παρεξηγήθηκε κάτι τέτοιο και κάτι άκουσα και για σεξιστικά σχόλια. Σίγουρα δεν είναι όλοι οι διάσημοι πλούσιοι, ο καθένας έχει διαφορετική οικονομική κατάσταση.

Δεν υπονοούσα ότι η Ασημίνα είναι με αυτόν τον άνθρωπο για τα χρήματα. Εγώ και στην αρχή του Survivor που έκανα παρέα μαζί της, την ρωτούσα πράγματα, το ζούσα πολύ μαζί της , οπότε έβλεπα μια κοπέλα που είναι ερωτευμένη με τον σύντροφός της και αυτός την στηρίζει. Ποια είμαι εγώ να κρίνω ποιος είναι με ποιον και γιατί;».

Σταυρούλα Χρυσαειδή: Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποχώρησή της από το Survivor

Η Σταυρούλα Χρυσαειδή είναι η τελευταία παίκτρια που αποχώρησε από το Survivor, μία ανάσα πριν τον μεγάλο τελικό.

Η Σταυρούλα Χρυσαειδή επέστρεψε το βράδυ της Δευτέρας 4/ στην Ελλάδα όπου την περίμενε μια γλυκιά έκπληξη από τον σύντροφό της, με τον οποίο τον Σεπτέμβριο θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Σήμερα Τρίτη 5/7 η Σταυρούλα Χρυσαειδή έκανε την πρώτη της ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram.

«Eνα όμορφο ταξίδι έλαβε τέλος για μένα.. κρατάω τόσες αναμνήσεις και τόσες όμορφες εμπειρίες , εμπειρίες ζωής που θα με συντροφεύουν στην υπόλοιπη ζωή μου. Είμαι ευγνώμων που βρέθηκα σε αυτούς τους στίβους μάχης και έτρεξα με την μπλε και την κόκκινη ομάδα, αλλά ξέρετε εγώ μέσα μου νιώθω πάντα #red και θα είμαι πάντα #red.

Γνώρισα ανθρώπους που θα τους έχω στην καρδιά μου και στη ζωή μου και είμαι τόσο περήφανη για αυτούς!! Και πάνω από όλα ευχαριστώ όλους εσάς για την αγάπη σας και την υποστήριξη σας‼ Χωρίς εσάς δεν θα είχα φτάσει ως εδώ! Ένα ευχαριστώ είναι λίγο… αλλά ευχαριστώ που με πιστέψατε και που με αγαπήσατε τόσο!» έγραψε η Σταυρούλα.