Γη της ελιάς: Ο όρος που έθεσε η Άντζελα Γκερέκου στους υπεύθυνους της σειράς

Συντάκτης: Newsroom

7 Ιουλίου 2022 09:30

Η γη της ελιάς: Ο όρος που έθεσε η Άντζελα Γκερέκου στους υπεύθυνους της σειράς

Επί ποδός πολέμου στη Γη της Ελιάς βρίσκονται οι συντελεστές της σειράς του Mega. Κι αυτό γιατί ήδη ετοιμάζονται τα επεισόδια για τον δεύτερο κύκλο. Ο οποίος θα ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο.

Στη Γη της Ελιάς υπάρχει ικανοποίηση από τη μέχρι τώρα πορεία του σίριαλ που απέκτησε πιστό και μεγάλο κοινό. Αν και είχε να αντιμετωπίσει τον… οδοστρωτήρα Σασμό, αλλά και τις θρυλικές Άγριες Μέλισσες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ρόλος της Αθηνάς θα είναι ιδιαίτερα κομβικός στον δεύτερο κύκλο. Ήδη, η Άντζελα Γκερέκου έδωσε πραγματικό ρεσιτάλ την πρώτη σεζόν κι ετοιμάζεται για νέο και ακόμη μεγαλύτερο τη δεύτερη.

Θα περάσει δύσκολες μέρες. Θα φυλακιστεί και θα συρθεί στο δικαστήριο κατηγορούμενη για το φόνο του Δημήτρη. Ένα φόνο που δεν έκανε ποτέ. H Άντζελα Γκερέκου θα έχει μια έντονη παρουσία αναμένεται να περάσει από πολλές φάσεις.

Η γνωστή πρωταγωνίστρια έχει συζητήσει τις λεπτομέρειες και τις διαστάσεις που θα πάρει ο ρόλος της στη συνέχεια και με τον σκηνοθέτη της σειράς τον Ανδρέα Γεωργίου, αλλά και με τη σεναριογράφο τη Βάνα Δημητρίου.

Η Άντζελα Γκερέκου, σύμφωνα με πληροφορίες του youfly, το μόνο που ζήτησε –ως επιθυμία της– από τους υπεύθυνους της παραγωγής της σειράς είναι να μην μπει άλλος άνδρας -μετά τον Ιάκωβο- στη ζωή της ηρωίδας που υποδύεται.

Κατά τις ίδιες πάντα πληροφορίες η παραγωγή βλέπει θετικά την επιθυμία της ηθοποιού. Ενώ παράλληλα εξετάζεται το ενδεχόμενο να επανέλθει προς το τέλος του κύκλου για κάποια επεισόδια και ο Στέφανος Κυριακίδης, γνωστός από τη σειρά ως Ιάκωβος.

Πώς θα γυρίσει όμως στο σίριαλ όταν υποτίθεται ότι έφυγε για πάντα για την Ισπανία, προκειμένου να αφήσει εκεί την τελευταία πνοή του, αφού οι γιατροί του έδιναν μόνο 6 μήνες ζωής; Σε μια τέτοια περίπτωση (της επιστροφής δηλαδή του Κυριακίδη) θα έχει γίνει ιατρικό λάθος. Αφού ο Ιάκωβος Βρεττάκος θα είναι υγιής και θα επιστρέψει στην αγαπημένη του Μάνη και στην Αθηνά.

Αυτά βέβαια προς το παρόν είναι πληροφορίες, οι οποίες μένει να επαληθευτούν ή όχι στο νέο κύκλο της σειράς.