Μέγκαν Φοξ – Μασίν Γκαν Κέλι: Οι «σταθμοί» της σχέσης που συζητάει το Χόλιγουντ

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

7 Ιουλίου 2022 19:14

Η Μέγκαν Φοξ και o Μασίν Γκαν Κέλι (κατά κόσμον Κόλσον Μπέικερ) είναι μαζί για λίγο περισσότερο από δύο χρόνια και η σχέση τους έχει απασχολήσει τα ΜΜΕ.

Η Μέγκαν Φοξ και ο Μασίν Γκαν Κέλι συναντήθηκαν για πρώτη φορά στα γυρίσματα της ταινίας «Midnight in the Switchgrass». Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά.

Παρακάτω παρουσιάζονται οι πιο σημαντικοί «σταθμοί» της σχέσης των δύο σταρ.

Μάρτιος 2020
Η πρώτη συνάντηση. Αντίκρυσαν ο ένας τον άλλον στα γυρίσματα του φιλμ «Midnight in the Switchgrass».

Η Φοξ έχει πει σχετικά: «Ήμουν σε ένα δωμάτιο μαζί του και τον χαιρέτησα και τον κοίταξα στα μάτια…. Ήξερα αμέσως ότι ήταν αυτό που ονομάζω δίδυμη φλόγα.

Αντί για αδελφή ψυχή, μια δίδυμη φλόγα είναι στην πραγματικότητα όταν μια ψυχή έχει ανέλθει σε αρκετά υψηλό επίπεδο ώστε να μπορεί να χωριστεί σε δύο διαφορετικά σώματα ταυτόχρονα. Οπότε, στην πραγματικότητα είμαστε δύο μισά της ίδιας ψυχής, νομίζω.

Και του το είπα αυτό σχεδόν αμέσως, γιατί το ένιωσα αμέσως, οπότε νομίζω ότι ήταν η δεύτερη ημέρα, του ζήτησα να έρθει στο τροχόσπιτό μου για μεσημεριανό και τον έβαλα σε όλα αυτά τα αστρολογικά πράγματα…. Έπεσα στα βαθιά αμέσως. Το κατάλαβα από την ενέργειά του».

Μάιος 2020
Ανακοινώθηκε η χωρισμός της Φοξ με τον σύζυγό της Μπράιαν Όστιν Γκριν.

Έπειτα από δέκα χρόνια έγγαμου βίου αποφάσισαν να τραβήξουν ξεχωριστούς δρόμους στη ζωή. Δεν ήταν μαζί από τον Δεκέμβριο του 2019.

«Θα την αγαπώ πάντα. Και ξέρω ότι πάντα θα με αγαπάει και ξέρω ότι όσον αφορά την οικογένεια, αυτό που έχουμε φτιάξει είναι πολύ ωραίο και πολύ ξεχωριστό…», είπε.

Και αναφέρθηκε στον Μπέικερ λέγοντας: «Γνώρισε αυτόν τον τύπο, τον Κόλσον, στα γυρίσματα… Δεν τον έχω γνωρίσει ποτέ… Η Μέγκαν κι εγώ μιλήσαμε γι’ αυτόν. Είναι απλά φίλοι σε αυτό το σημείο… Δεν θέλω ο κόσμος να νομίζει ότι αυτή ή αυτός είναι κακοποιοί ή ότι εγώ ήμουν θύμα με οποιονδήποτε τρόπο».

Εκείνες τις ημέρες, η Φοξ πρωταγωνίστησε στο βίντεο κλιπ του τραγουδιού «Bloody Valentine» του Μπέικερ. Ήταν η ερωτική του παρτενέρ και κάποια στιγμή φιλήθηκαν.

Ιούνιος 2020
Ο Μασίν Γκαν Κέλι έγραψε στο Τwitter: «Σε αποκαλώ κοπέλα μου, τι στο διάολο. Η ζωή μιμήθηκε την τέχνη σε αυτό», αναφερόμενος στο τραγούδι του, «Bloody Valentine».

Την επόμενη ημέρα, εντοπίστηκαν να φιλιούνται σε φωτογραφίες που δημοσίευσε η «Daily Mail».

Επιπλέον, ο ράπερ δημοσίευσε βίντεο στα Instagram Stories του από το ρομαντικό ραντεβού τους, αναφέροντας: «In love».

Ιούλιος 2020

Ο Μασίν Γκαν Κέλι «ανέβασε» ένα στιγμιότυπο με τον ίδιο και την ηθοποιό στο Instagram να βγάζουν τη γλώσσα τους: «Περίμενα για μια αιωνιότητα να σε ξαναβρώ…», έγραψε.

Αύγουστος 2020
Η Φοξ δημοσίευσε φωτογραφία τους στη σελίδα της στο Instagram με τη λεζάντα: «Πανέμορφο αγόρι… Η καρδιά μου είναι δική σου».

Νοέμβριος 2020
Η πρώτη τους κοινή εμφάνιση στο κόκκινο χαλί. Έγινε στα «American Music Awards».

Οκτώβριος 2021

Έλαβαν μέρος ως ζευγάρι σε κουίζ του βρετανικού «GQ». Απάντησαν σε 40 ερωτήσεις, μεταξύ άλλων για τις ταινίες που τους αρέσουν, τα ζώδια, τα αγαπημένα μέρη για διακοπές και τα πρώτα τους ραντεβού.

Έδειξαν και τη μυστική τους χειραψία. Επιπλέον, η Φοξ μοιράστηκε τα παρατσούκλια της για τον Kέλι, μεταξύ άλλων «Cookie», «Lamby» και «Blond Angel Baby».

Ιανουάριος 2022
Αρραβωνιάστηκαν! Το ανακοίνωσαν με βίντεο από την πρόταση γάμου.

Η Φοξ δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram, βίντεο στο οποίο ο καλός της γονάτισε μπροστά της. Έγραψε στη λεζάντα: «Ενάμιση χρόνο αργότερα, έχοντας περάσει μαζί την κόλαση και έχοντας γελάσει περισσότερο από όσο φανταζόμουν ποτέ δυνατό, μου ζήτησε να τον παντρευτώ.

Και όπως σε κάθε ζωή πριν από αυτήν και όπως σε κάθε ζωή που θα την ακολουθήσει, είπα ναι… και μετά ήπιαμε ο ένας το αίμα του άλλου».

Μάιος 2022
Ο ράπερ ερμήνευσε το τραγούδι «Twin Flame» στα Billboard Music Awards 2022 και το αφιέρωσε στην αγαπημένη του του και στο «αγέννητο παιδί» τους.