Γιώργος Καράβας: απόδραση με την σύζυγό του στις Κυκλάδες

Συντάκτης: Newsroom

8 Ιουλίου 2022 08:00

Γιώργος Καράβας: ο γόης του GNTM στη Σκιάθο με τη γυναίκα της ζωής του και τα παιδιά τους (φωτογραφίες)

Ο Γιώργος Καράβας και η Ραφαέλα Ψαρρού είναι δέκα χρόνια ζευγάρι και έχουν αποκτήσει μαζί δυο παιδιά την Καλλιόπη και το Φίλιππο .

Αυτό που σαν ζευγάρι κάνουν συχνά είναι μικρές ή μεγάλες αποδράσεις οι δυο τους κάτι που όπως φαίνεται είναι και το μυστικό τους που κρατούν την σχέση ζωντανή. Αυτή την φορά το ζευγάρι βρίσκεται σε διακοπές στην Κύθνο χωρίς τα παιδιά του  και η Ραφαέλλα ποζάρει με ένα μικροσκοπικό μαύρο στριγνκ μαγιό στο φακό του συζύγου της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rafaela Psarrou-Mavraki (@rafaela_psarrou)

«Περνάμε ωραία, γελάμε, αγαπιόμαστε, είμαι ακόμα ερωτευμένος μετά από 10 χρόνια μαζί της, δηλαδή την ποθώ ως γυναίκα, που είναι πολύ σημαντικό. Περνάμε ωραία και με τα παιδιά μας» έχει δηλώσει παλαιότερα ο κριτής πλέον του GNTM Γιώργος Καράβας στο Γρηγόρη Αρναούτογλου.

«Η Ραφαέλα είναι ένα ελεύθερο πνεύμα, που γενικότερα, αν της μπει κάτι στο μυαλό, το κάνει χωρίς δεύτερη σκέψη και είναι κι αυτό που μ’ αρέσει και με το οποίο έχουμε ταιριάξει από την πρώτη στιγμή μαζί. Θεωρώ ότι θα ακολουθούσε. Είναι πολύ σημαντικός άνθρωπος για εμένα και θέλω να πιστεύω ότι είμαι κι εγώ πολύ σημαντικός άνθρωπος για αυτή» συμπλήρωσε.

Γιώργος Καράβας: Κάνει γυμναστική ημίγυμνος και «ρίχνει» το Instagram

Γιώργος Καράβας: Κάνει γυμναστική ημίγυμνος και «ρίχνει» το Instagram

Ο Γιώργος Καράβας δημοσίευσε ένα βίντεο στο Instagram δείχνοντάς μας την fitness ρουτίνα του.

Το διάσημο μοντέλο και κριτής το

Ο Γιώργος Καράβας δημοσίευσε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram από την πρωινή του προπόνηση. Το μοντέλο γυμνάζεται shirtless με λάστιχα αντίστασης και αποδεικνύει πως το καλλίγραμμο σώμα του είναι αποτέλεσμα εντατικής γυμναστικής σε συνδυασμό με μια ισορροπημένη διατροφή.

Γιώργος Καράβας: «Καυτά» φιλιά με την Ραφαέλα Ψαρρού σε βραδινή τους έξοδο

Ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις έκανε ο Γιώργος Καράβας μαζί με την σύζυγό του, Ραφαέλα Ψαρρού.

Το ερωτευμένο ζευγάρι, σε βραδινή του έξοδο έδωσε το παρών στο Teatro. Οι δυο τους με total black look και πολύ ερωτευμένοι διασκέδασαν με την ψυχή τους στο κέντρο διασκέδασης.

Ο Γιώργος Καράβας και η Ραφαέλα Ψαρρού δεν σταμάτησαν στιγμή τις αγκαλιές και τα «καυτά» φιλιά.