Άγριες μέλισσες: Οι μεγάλες μεταγραφές των πρωταγωνιστών! Έτσι εξαργυρώνουν την τεράστια επιτυχία

Συντάκτης: Newsroom

8 Ιουλίου 2022 07:30

Άγριες μέλισσες: Οι μεγάλες μεταγραφές των πρωταγωνιστών! Έτσι εξαργυρώνουν την τεράστια επιτυχία

Οι Άγριες Μέλισσες έριξαν αυλαία σφραγίζοντας μία τριετία. Αλλά και την ιστορία της μυθοπλασίας στην ελληνική τηλεόραση

Οι Άγριες Μέλισσες είναι η σειρά που έφερε επανάσταση και οι πρωταγωνιστές της απολαμβάνουν το… νέκταρ της επιτυχίας του. Καθώς οι περισσότεροι από αυτούς θα εμφανιστούν μπροστά στις οθόνες μας και την επόμενη σεζόν.

Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι ότι η σταρ της σειράς κατά πάσα πιθανότητα δεν θα κάνει τηλεόραση του χρόνου. Η Μαρία Κίτσου λέγεται ότι θα επικεντρωθεί στο θέατρο. Βέβαια, έχουμε πει ότι στην τηλεόραση ποτέ μη λες ποτέ.

Το ίδιο ακούστηκε και και για τον Δημήτρη Γκοτσόπουλο. Ο οποίος θα πρωταγωνιστήσει στο ολοκαίνουριο θεατρικό έργο που γράφει και σκηνοθετεί για την ερχόμενη σεζόν στο Θέατρο ΗΒΗ ο Γιώργος Καπουτζίδης, με τίτλο «42497». Πάντως, κάποιες επισκέψεις του στην Αγία Παρασκευή δεν αποκλείεται να σημαίνουν ότι θα τον δούμε σε κάποια από τις νέες σειρές της ΕΡΤ. Μήπως στο Μία Νύχτα του Αυγούστου;

Στην ΕΡΤ θα δούμε τη Δανάη Μιχαλάκη, η οποία θα πρωταγωνιστήσει στην Παραλία μαζί με τον… αδικοχαμένο Πετρή του Σασμού, Κώστα Νικούλι

Στην κρατική τηλεόραση θα δούμε όμως και τον Γιώργο Σουξέ. Ο οποίος συμφώνησε να μπει στο Χαιρέτα μου τον Πλάτανο που πήρε το πράσινο φως για τρίτη σεζόν.

Η έτερη Σταμίρη, Έλλη Τρίγγου παραμένει πιστή στον ΑΝΤ1 και στους Τσαμπάνη, Καλκόβαλη, Χαρίτο. Θα κάνει τα μαγικά της, αφού θα είναι η πρωταγωνίστρια στη Μάγισσα που θα βγει στο κανάλι του Αμαρουσίου στο δεύτερο μισό. Ένα θρίλερ εποχής που υπόσχεται να καθηλώσει.

Και δεν θα είναι η μόνη από τις Άγριες Μέλισσες. Ο Γιώργος Γάλλος, ο Αναστάσιος Ροϊλός, ο Νίκος Ψαρράς και η Μαρκέλλα Γιαννάτου θα δώσουν το παρών στη νέα σειρά.

Από τον ΑΝΤ1 στο Μega μετακομίζει το ζευγάρι των Σεβαστών. Ο Λεωνίδας Κακούρης και η Κατερίνα Διδασκάλου είπαν το ναι στην πρόταση που τους έγινε για το Μαύρο Ρόδο. Δεν θα είναι οι μόνοι από το Διαφάνι, πάντως, αφού μαζί τους θα εμφανιστούν οι Μαρία Καλλιμάνη, Ελένη Καρακάση, Μιχαήλ Ταμπακάκης. Δεν αποκλείεται να πει το ναι και ο Γιάννης Κουκουράκης στην πρόταση που του έγινε.

Οι Χρήστος Πλαΐνης, Βαγγέλης Αλεξανδρής θα συναντήσουν στον Παράδεισο έναν πρώην κάτοικο Διαφανίου, τον Αργύρη Πανταζάρα. Ενώ η έκπληξη δεν αποκλείεται να έρθει από τον… Σασμό. Μια και υπάρχει περίπτωση να δούμε εκεί τον Γιώργο Γεροντιδάκη. Σε μία από τις μεταγραφές της χρονιάς, αν τελικά ολοκληρωθεί.