Άντζελα Γκερέκου – Η γη της Ελιάς: η Αθηνά με χειροπέδες στον β’ κύκλο (φωτογραφία)

Συντάκτης: Newsroom

8 Ιουλίου 2022 11:54

Άντζελα Γκερέκου: μετά το μνημόσυνο του Τόλη Βοσκόπουλου έβγαλε τα μαύρα ρούχα (φωτογραφίες)

Η Γη της Ελιάς έκλεισε τον πρώτο κύκλο της και έδωσε ραντεβού στο τηλεοπτικό κοινό για τον Σεπτέμβρη με νέα επεισόδια και ακόμη περισσότερες ανατροπές

Για τον λόγο αυτό τα γυρίσματα για τη Γη της Ελιάς δεν σταμάτησαν καθόλου. Αλλά συνεχίζονται εντατικά για τα νέα επεισόδια. Μια ιδέα από αυτά που πρόκειται να συμβούν στον νέο κύκλο βλέπουμε και στην φωτογραφία που δείχνει την Άντζελα Γκερέκου με χειροπέδες.

Στην τελευταία σκηνή του Α’ κύκλου ο αστυνομικός Κουράκος διακόπτει τον γάμο του Φίλιππου και της Βασιλικής. Κι αυτό έγινε προκειμένου να συλλάβει αιφνίδια την Αθηνά Νομικού ως βασική ύποπτη φόνο. Πρόκειται για τη δολοφονία του πρώην εραστή της που τον είχε παρουσιάσει σε όλους σαν γιο της, τον Δημήτρη. Οι εξελίξεις συγκλονίζουν την ίδια την Αθηνά, τους καλεσμένους, αλλά και όλη τη Μάνη.

Στον δεύτερο κύκλο όπως δείχνει και η φωτογραφία από τα γυρίσματα η Αθηνά Νομικού έρχεται αντιμέτωπη καταστάσεις. Όπως βλέπουμε στη φωτογραφία η Άντζελα Γκερέκου φορά χειροπέδες. Ενώ συνοδευόμενη από τους αστυνομικούς, εισέρχεται στο δικαστήριο. Εκεί πρόκειται να δώσει τη δική της μάχη για την αθώωσή της.

Μια βουτιά ανάμεσα στα γυρίσματα

Η Άντζελα Γκερέκου βρήκε μια ευκαιρία για να περάσει λίγες ώρες με την κόρη της, Μαρία Βοσκοπούλου. Οι δυο τους απόλαυσαν ένα δροσερό ποτό και το μπάνιο τους στην πισίνα.

Η ηθοποιός και πολιτικός ανάμεσα στα γυρίσματα και τις πολλές υποχρεώσεις της βρίσκει πάντα χρόνο για τη μοναχοκόρη της. Η τρυφερή στιγμή ανάμεσα σε μητέρα και κόρη απαθανατίστηκε και η ηθοποιός τη δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram.