Ηλιάνα Παπαγεωργίου – Γιάννης Καραβασάνης: Απο το απότομο διαζύγιο στην επανασύνδεση

Συντάκτης: Newsroom

8 Ιουλίου 2022 12:38

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Ερωτευμένη ξανά με τον… σύζυγό της! Λύθηκε το μυστήριο στα Κουφονήσια

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Γιάννης Καραβασάνης είναι πλέον το νέο ζευγάρι της πόλης και απολαμβάνουν τον έρωτά τους χωρίς να τους απασχολεί η δημόσια έκθεση.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου Γιάννης Καραβασάνης υπήρξαν ζευγάρι αφού ανέβηκαν μαζί τα σκαλιά της εκκλησίας αλλά ξαφνικά αποφάσισαν να πάρουν διαζύγιο.

Μετά την σχέση της με τον SNIK Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι και πάλι ζευγάρι με τον πρώην σύζυγό της αποδεικνύοντας πως κάποιοι έρωτες δεν είναι και πολύ εύκολο να ξεχαστούν

Ο Γιάννης Καραβασάνης, αρχιτέκτονας στο επάγγελμα, με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου γνωρίστηκε το 2010 και γρήγορα έγιναν ζευγάρι. Εκείνος έμενε στον Βόλο, εκείνη έκανε καριέρα στις ΗΠΑ αλλά αυτό δεν τους εμπόδισε να παντρευτούν το 2015 σε μια ρομαντική και τελειώς κλειστή τελετή. Ο γάμος τους έγινε γνωστός το 2018, όταν εκείνη κάθισε στην καρέκλα του κριτή στο GNTΜ και μάλιστα είχαν για κουμπάρους την Γιάννα Τερζή και τον Δημήτρη Γιαννέτο.

Τελικά, όπως όλα δείχνουν, είναι ξανά μαζί και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχει βρει και πάλι το χαμόγελο στα χείλη της, το οποίο μετά τον χωρισμό από το Snik, είχε χαθεί. Λέτε να έχουμε (ξανά) κουφέτα; Μόνο ο χρόνος θα δείξει…

Πηγη fthis