Γιώργος Γεροντιδάκης: Μετά τις Άγριες Μέλισσες λέει το ναι στον Σασμό! Ο ρόλος του

Συντάκτης: Newsroom

9 Ιουλίου 2022 20:00

Γιώργος Γεροντιδάκης: Μετά τις Άγριες Μέλισσες λέει το ναι στον Σασμό! Ο ρόλος του

Έτοιμο είναι το μεγάλο μπαμ στον Σασμό. Μετά τον Στέλιο Μάινα, ο οποίος έκανε δειλά-δειλά την εμφάνισή του στη σειρά του Alpha, είναι έτοιμος να εισβάλει και ο Γιώργος Γεροντιδάκης.

Στον Σασμό οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες στον δεύτερο κύκλο αλλά και οι μεταγραφές που θα γίνουν θα συζητηθούν πάρα πολύ. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο… Μελέτης από τις Άγριες Μέλισσες είναι έτοιμος να πει το μεγάλο ναι στην εταιρεία παραγωγής και να μπει στον Σασμό.

Οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε οριακό σημείο. Σε τέτοιο σημείο μάλιστα που θεωρούνται θέμα ωρών οι ανακοινώσεις. Ο Γιώργος Γεροντιδάκης ουσιαστικά έχει συμφωνήσει να μπει μετά το Διαφάνι και στον Σασμό, προς μεγάλη ικανοποίηση των πιστών φαν της σειράς αλλά και του ηθοποιού. Να σημειώσουμε ότι ο «Μελέτης» έχει συμφωνήσει και θα πρωταγωνιστήσει και στην ταινία «Καπετάν Μιχάλης» από το ομώνυμο έργο του Καζαντζάκη. Και θα παίξει δίπλα στον Ακύλα, δηλαδή τον Αιμίλιο Χειλάκη.

Από την παραγωγή ο ρόλος του Γεροντιδάκη κρατείται επτασφράγιστο μυστικό

Το μόνο που έχει διαρρεύσει είναι ότι «θα υποδυθεί έναν Κρητίκαρο και ο ρόλος του θα είναι κομβικός στις εξελίξεις». Ενώ θα ζήσει στη σειρά και ένα μεγάλο έρωτα. Λέτε να είναι ο άνθρωπος που θα αλλάξει τη ζωή της Στέλλας (Ευγενία Σαμαρά) ή της Θοδώρας (Δανάη Παππά);

Ο «Mελέτης» δεν θα είναι η μοναδική νέα είσοδος στη σειρά του Alpha. Όπως σας έχουμε πει, στον δεύτερο κύκλο μπαίνει δυναμικά και ο Στέλιος Μάινας.

Μετά το ναυάγιο των συζητήσεων για να βρεθεί στον δεύτερο κύκλο του Νησιού, αποφάσισε να αποδεχτεί την πρόταση που του έγινε από την παραγωγή του Σασμού. Μάλιστα, ο ρόλος του αναμένεται να προκαλέσει απροσδόκητες εξελίξεις.

Ο Στέλιος Μάινας θα έχει τον ρόλο του Παύλου Βρουλάκη, τον οποίο όλοι θεωρούσαν νεκρό. Ο ερχομός του θα φέρει ταραχή στις οικογένειες καθώς κανείς δεν υπολόγιζε πως είναι ακόμα ζωντανός. Ο Μάινας έρχεται για να πάρει εκδίκηση για τους φόνους του Πετρή και του Άγγελου. Και ήδη η πρώτη σκηνή του, στην οποία δεν φαίνεται το πρόσωπο του, μας προϊδεάζει για το τι θα επακολουθήσει…