Κόνι Μεταξά: super hot στο pre-wedding πάρτι μαζί με τους καλεσμένους της

Συντάκτης: Newsroom

9 Ιουλίου 2022 08:45

Κόνι Μεταξά: super hot στο pre-wedding πάρτι μαζί με τους καλεσμένους της

Έφτασε η μέρα για τον γάμο της  Κόνι Μεταξά και του πολίστα Μάριου Καπότση και το ερωτευμένο ζευγάρι είναι από τις αρχές της εβδομάδας στα Χανιά για να επιβλέψει τις τελευταίες λεπτομέρειες

Ο γάμος της Κόνι Μεταξά και του Μάριου Καπότση πρόκειται να γίνει σήμερα το απόγευμα. Στο πανέμορφο εκκλησάκι του Αγίου Εφραίμ, στα Φαλάσαρνα.

Ο γαμπρός και η νύφη διοργάνωσαν ένα pre wedding party όπου διασκέδασαν με την ψυχή τους λίγο πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Κοντά τους βέβαια ήταν και οι καλεσμένοι τους. Οι οποίοι έφτασαν στην Κρήτη νωρίτερα για να συνδυάσουν την πρόσκληση για τον γάμο με ολιγοήμερες διακοπές.

Από το party δεν έλειπε και η Ελένη Φουρέιρα με τον σύντροφό της Αλμπέρτο Μποτία. Που ταξίδεψαν από τη Μύκονο στην Κρήτη για το ζευγάρι. Εκεί ήταν και η πολύ καλή φίλη της Κόνι, Έλενα Γαλύφα.

Και φυσικά παρών ήταν ο πατέρας της νύφης Λευτέρης Πανταζής. Η παρουσιάστρια του Mega Star και influencer φυσικά ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram πολλά στιγμιότυπά από τον ξέφρενο χορό τους.
Για την περίσταση η Κόνι επέλεξε ένα λευκό φόρεμα, το οποίο ήταν ρομαντικό αλλά είχε και τη σέξι πινελιά του. Πρόκειται για ένα μακρύ και στενό φόρεμα με λεπτομέρειες από διαφάνειες, του ελληνικού οίκου Κathy Heyndels.