Calliope: «Τα ριάλιτι τους αποβλακώνουν, στην πραγματικότητα δεν συμβαίνουν αυτά στον κόσμο της μόδας»

Συντάκτης: Newsroom

9 Ιουλίου 2022 21:00

Calliope: «Τα ριάλιτι τους αποβλακώνουν, στην πραγματικότητα δεν συμβαίνουν αυτά στον κόσμο της μόδας»

Η Calliope μίλησε στο MEGA Καλημέρα για τη ζωή της και έκανε σκληρή κριτική στα ριάλιτι μόδας, ενώ ανέφερε στιγμές από τη μεγάλη καριέρα της στον χώρο της φωτογραφίας

Η γνωστή φωτογράφος Calliope μίλησε για την καριέρα της και την περιπέτειά τη με τον καρκίνο, ενώ σχολίασε τον τρόπο που φέρονται στους νέους ανθρώπους στα ριάλιτι.

«Όταν ήμουν πολύ μικρή ήθελα μεγάλους ορίζοντες. Στα 18 μου με πήρε η ιταλική Vogue. Στην Ελλάδα είναι ο ένας πάνω στον άλλον και τρώγονται. Στην Ιταλία σιγά ο Αρμάνι μην ζηλέψει τον Βερσάτσε», ανέφερε αρχικά η Καλλιόπη.

Έκανε το σχόλιό της για τα ριάλιτι μόδας και τον τρόπο που κρίνουν τα επίδοξα μοντέλα, μέσα από την εμπειρία της:

«Τα ριάλιτι τους αποβλακώνουν – Κριτές λέει… Ποιος είσαι εσύ που θα κρίνεις την πιτσιρίκα;»

«Δεν υπάρχει περίπτωση να προσβάλω ένα κορίτσι, στην πραγματικότητα δεν συμβαίνουν αυτά στον κόσμο της μόδας», πρόσθεσε.

Μίλησε για τις δίδυμες κόρες της και την μεγάλη της προσπάθεια για να τις αποκτήσει

«Έκανα δίδυμα κοριτσάκια και ήθελα να τα μεγαλώσω στην Ελλάδα. Δεν θέλω πολιτική ορθότητα, θέλω αλήθεια, ήθος, καλλιέργεια. Πολλά χρόνια πάλευα να κάνω παιδιά, έκανα εξωσωματική 4 φορές».

Μεταξύ άλλων η Καλλιόπη τοποθετήθηκε σχετικά με το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπώρησε. Συγκεκριμένα είπε πως, «Όταν μου είπαν ότι πάσχω από καρκίνο μου ήρθε ταμπλάς, δεν σκέφτηκα μήπως πεθάνω, είπα προχωρά μπροστά».

Ενώ για την δουλειά της σχολίασε:

«Δεν με ενδιαφέρει να πουλήσω την τέχνη μου για 3 κι 60, κάνω τα ρούχα μου, τα καφτάνια μου», κατέληξε.