Φαίη Σκορδά: Η… πόρτα που έφαγε από δύο συνεργάτες της για τον ΣΚΑΪ

Συντάκτης: Newsroom

10 Ιουλίου 2022 10:00

Φαίη Σκορδά: Η… πόρτα που έφαγε από δύο συνεργάτες της για τον ΣΚΑΪ

H Φαίη Σκορδά αποχαιρέτησε το Πρωινό και μάζεψε τα πράγματά της από τον ΑΝΤ1. Την ίδια ώρα το κανάλι την αποχαιρετούσε με ανακοίνωσή του. Αφού οι προσπάθειες να βρεθεί συμβιβαστική λύση και να μείνει η παρουσιάστρια έπεσαν στο κενό.

Η Φαίη Σκορδά αλλάζει τηλεοπτική στέγη και όλα δείχνουν ότι μετακομίζει στο Φάληρο και στον ΣΚΑΪ. Η παρουσιάστρια φρόντισε να δείξει στο «αντίο» της ότι θα παραμείνει ενεργή και θα τη δούμε και τη νέα σεζόν στους δείκτες μας. «Εγώ θέλω να συνεχίσω να σας φτιάχνω τη διάθεση. Αυτό μόνο», ήταν το φινάλε του αποχαιρετισμού της στην εκπομπή της Παρασκευής. Και φανερώνει ότι η Φαίη έχει κάνει τις επιλογές της για την επόμενη τηλεοπτική μέρα της. Η οποία δείχνει… ΣΚΑΪ.

Υπάρχει ακόμη ένα στοιχείο που δείχνει ότι η παρουσιάστρια έχει συμφωνήσει για το επόμενο βήμα της. Σύμφωνα με πληροφορίες, έκανε πρόταση σε δύο στενούς συνεργάτες της να την ακολουθήσουν. Ζήτησε να πάρει μαζί της τόσο τον σκηνοθέτη, όσο και την αρχισυντάκτρια του Πρωινού. Γεγονός που δείχνει ότι έχει κλείσει αλλού.

Πάντως, η απάντηση που πήρε δεν ήταν εκείνη που περίμενε. Αφού και οι δύο, αφού την ευχαρίστησαν, της τόνισαν ότι θα παραμείνουν τελικά στον ΑΝΤ1.

Εκεί που θα πάει η Άρια Καλύβα, η οποία ολοκλήρωσε τη συνεργασία της με το Mega και την εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου. Η παρουσιάστρια την αποχαιρέτησε σε συγκινησιακό κλίμα. Η έμπειρη αστυνομική ρεπόρτερ έχει κλείσει για το νέο Πρωινό και θα είναι στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα. Ο οποίος, όπως σας έχουμε αποκαλύψει, θέλει να δώσει περισσότερο ενημερωτικό χαρακτήρα στην εκπομπή.

Όμως, φυσικά δεν θα λείψει και το ψυχαγωγικό κομμάτι. Η πρόταση στην Κατερίνα Καραβάτου εξακολουθεί να είναι ενεργή και αναμένεται μέσα στην εβδομάδα η απάντησή της. Όλοι λένε πως θα απαντήσει θετικά, αλλά καλό θα είναι να περιμένουμε τις ανακοινώσεις. Για την ελληνική τηλεόραση μιλάμε άλλωστε.

Ο μιντιάκιας