Star – πρωινό: Ο Γιώργος Καράβας κόβει το χαμόγελο της Ιωάννας Μαλέσκου;

Συντάκτης: Newsroom

10 Ιουλίου 2022 09:30

Star - πρωινό: Ο Γιώργος Καράβας κόβει το χαμόγελο της Ιωάννας Μαλέσκου;

Άνοιξε ο δρόμος για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή της Φαίης Σκορδά στον ΣΚΑΪ. Το Star έκανε οριστικά πίσω και πλέον αναμένουμε τις επίσημες ανακοινώσεις από την πλευρά του καναλιού του Φαλήρου.

Το Star σύμφωνα με πληροφορίες, δεν θέλησε να… ματσάρει την πρόταση του ΣΚΑΪ. Θεώρησε ότι η μεταγραφή θα ξέφευγε από το μπάτζετ που έχει βγει για την πρωινή εκπομπή. Και πλέον πάει για άλλα, παρά την προσπάθεια και της Ζήνας Κουτσελίνη να δει την αγαπημένη της Φαίη στο κανάλι της Κάτω Κηφισιάς.

Οπότε ποιος ή ποιοι θα αναλάβουν την πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του σταθμού; Η αλήθεια είναι ότι από το κανάλι διαρρέεται ότι «καλό θα είναι να μην πιστεύετε ό,τι ακούτε, αλλά να περιμένετε τις επίσημες ανακοινώσεις». Κάτι που μπορεί να σημαίνει πολλά, αλλά μπορεί και να είναι μία προσπάθεια να θολώσει τα νερά.

Τις τελευταίες ημέρες όλοι μιλούν για συμφωνία του καναλιού με την Ιωάννα Μαλέσκου προκειμένου να αναλάβει εκείνη τη ζώνη 9-12. Μάλιστα, δημοσιεύματα θέλουν την Ιωάννα να έχει ξεκινήσει ήδη επαφές με υποψήφιους συνεργάτες της. Βέβαια, τα πράγματα κάπου περιπλέκονται, αφού γίνονται δοκιμαστικά ακόμα, κάτι που σημαίνει ότι τίποτα δεν είναι οριστικό.

ΣΚΑΪ: Εκτός τηλεοπτικού αέρα για δεύτερη εβδομάδα η Ιωάννα Μαλέσκου

Ο Γιώργος Μαυρίδης και η Κρίστη Καθάργια πέρασαν δοκιμαστικό για παράδειγμα

Ή ο Κωνσταντίνος Βασάλος και ο Fipster. Στο κανάλι δείχνουν να το ψάχνουν ακόμη πριν από τις επίσημες ανακοινώσεις.

Και στο τέλος δεν αποκλείεται να πάνε σε ένα δίδυμο-έκπληξη που κανείς δεν περιμένει. Ο λόγος για τον Γιώργο Καράβα και τη σύζυγό του Ραφαέλα Ψαρρού. Ο κριτής του GNTM ανήκει ούτως ή άλλως στο Star και η… μετακόμιση είναι πιο εύκολη. Ενώ με τη Ραφαέλα αποτελούν ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz.

Η πιθανή συνύπαρξη Καράβα – Ψαρρού στην πρωινή εκπομπή ακούστηκε πρώτη φορά ως σενάριο από το Open Weekend. Πολλοί τότε μπορεί να μην έδωσαν σημασία αλλά το σενάριο αυτό κερδίζει έδαφος, όπως φαίνεται τις επόμενες μέρες.

Πάντως, δεν είναι λίγοι εκείνοι που τονίζουν ότι η συμφωνία με τη Μαλέσκου έχει κλειδώσει και δεν χαλάει. Για να δούμε τι θα δείξει ο χρόνος. Πάντως, οι οριστικές ανακοινώσεις δεν θα αργήσουν. Μέσα στην εβδομάδα αναμένονται προκειμένου να λυθεί και το μυστήριο.