Μπρίτνεϊ Σπίαρς: «Η Αμερική έκανε θαυμάσια δουλειά στο να με ταπεινώνει»

Συντάκτης: Newsroom

10 Ιουλίου 2022 17:26

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: «Η Αμερική έκανε θαυμάσια δουλειά στο να με ταπεινώνει»

Ξέσπασε η Μπρίτνεϊ Σπίαρς μέσω των social media καθώς αναφέρθηκε σε ένα ντοκιμαντέρ, που γυρίστηκε για τη ζωή της, χωρίς τη δική της συγκατάθεσή.

Στoν προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram  η Μπρίτνεϊ Σπίαρς ανέφερε: «Αισθάνομαι ότι η Αμερική έκανε θαυμάσια δουλειά για να με ταπεινώσει…».  «Ποτέ δεν ένιωσα περισσότερο bullying στη ζωή μου σε αυτή τη χώρα, είναι τρελό… και έλα τώρα σοβαρά, είναι ειλικρινά νόμιμο να κάνεις τόσα πολλά ντοκιμαντέρ για κάποιον, χωρίς την συγκατάθεσή του;». Σε συνέχεια της δημοσίευσής της, η Αμερικανίδα τραγουδίστρια σημείωσε: «Δεν έχω δει, τόσα πολλά ντοκιμαντέρ να έχουν γίνει για έναν άνθρωπο… Γουίλ Σμιθ, Γκουίνεθ Πάλτροου, Τζένιφερ Λόπεζ, σε κανέναν άλλο άνθρωπο αυτής της γης, δεν έγιναν τόσο αρνητικά σχόλια σε ντοκιμαντέρ. Το νέο ντοκιμαντέρ ήταν το πιο προσβλητικό πράγμα, που έχω δει ποτέ στη ζωή μου».

Η  διάσημη τραγουδίστρια συνέχισε λέγοντας: «Έτσι οι άνθρωποι, όχι μόνο ξεφεύγουν από ό,τι μου έκαναν, αλλά και μπορούν να με εκθέτουν με τόσο ντροπιαστικό τρόπο».

Στο δημόσιο ξέσπασμα της τραγουδίστριας φαίνεται να συνέβαλε και το γεγονός, ότι τον τελευταίο καιρό οι παπαράτσι δημοσιεύουν μη κολακευτικές φωτογραφίες της. 

 Η ανάρτηση της Μπρίτνει Σπίαρς που έκανε τον γύρο του διαδικτύου λίγο αργότερα, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, διαγράφηκε.

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Καταδικάστηκε σε φυλάκιση ο πρώην της, που εισέβαλε στον γάμο της

Στη φυλακή θα παραμείνει ο πρώην σύζυγος της Μπρίτνεϊ Σπίαρς, Τζέισον Αλεξάντερ, καθώς κατηγορήθηκε για καταπάτηση περιουσίας και βανδαλισμό, μετά την εισβολή στον γάμο της σταρ με τον Σαμ Ασγκάρι.

Το δικαστήριο της Λουιζιάνα αποφάσισε, μετά από προκαταρκτική ακρόαση πως ο πρώην σύζυγός της διέπραξε κακούργημα. Το γεγονός πως βρισκόταν σε αναστολή με τρεις κατηγορίες για πλημμελήματα, επιβάρυνε τη θέση του.

Παρά το γεγονός ότι ο δικηγόρος του ζήτησε να κατηγορηθεί για πλημμέλημα και όχι για κακούργημα, βασισμένος στο γεγονός ότι ο Αλεξάντερ δεν είχε σκοπό να βλάψει τη Μπρίτνεϊ, ο δικαστής δεν συμφώνησε.

Αν και η αρχική του ποινή όριζε εγγύση 100.000 δολαρίων, ο Τζέισον Αλεξάντερ θα παραμείνει τελικά, πίσω από τα κάγκελα έως και 5 χρόνια.