Κωνσταντής – Δρόσω: Ξανά μαζί μετά τις Μέλισσες! Δείτε σε ποια σειρά θα πρωταγωνιστήσουν

Συντάκτης: Newsroom

11 Ιουλίου 2022 07:30

Κωνσταντής - Δρόσω: Ξανά μαζί μετά τις Μέλισσες! Δείτε σε ποια σειρά θα πρωταγωνιστήσουν

Η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιάννης Κουκουράκης έγραψαν τη δική τους ιστορία στις Άγριες Μέλισσες. Η Δρόσω και ο Κωνσταντής ήταν το πιο αγαπητό ζευγάρι για το κοινό και οι φαν τους είναι πάρα πολλοί.

Η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιάννης Κουκουράκης ολοκλήρωσαν τη θρυλική σειρά του ΑΝΤ1 ερωτευμένοι, παντρεμένοι και με μεγάλη οικογένεια. Ακριβώς όπως τους ήθελε το τηλεοπτικό κοινό, το οποίο ξεσηκώθηκε από διάφορα spoilers που κυκλοφόρησαν λίγο πριν από το τέλος των Άγριων Μελισσών. Και αυτά υποστήριζαν ότι το ζευγάρι θα χώριζε και η Δρόσω θα έφευγε για πάντα από το Διαφάνι και θα πήγαινε να κυνηγήσει τα καλλιτεχνικά όνειρά της στο εξωτερικό.

Ο Κωνσταντής και η Δρόσω, μπορεί να τελείωσαν οι Άγριες Μέλισσες, αλλά φαίνεται ότι εκείνοι δεν θα χωρίσουν. Και θα εμφανιστούν μαζί σε νέα σειρά που θα ξεκινήσει να προβάλλεται τον Σεπτέμβριο. Δεν ξέρουμε αν θα κάνουν πάλι το ζευγάρι, αλλά το γεγονός ότι θα είναι μαζί, είναι όλα τα… λεφτά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το «μπαμ» έγινε και ο Γιάννης Κουκουράκης θα εμφανιστεί στην Παραλία της ΕΡΤ. Οι συζητήσεις με την παραγωγή βρίσκονται στο τελικό στάδιο και ουσιαστικά οι δύο πλευρές τα έχουν βρει σε όλα.

Στην Παραλία έχει κλείσει… θέση και η Δανάη Μιχαλάκη, οπότε το θρυλικό ζευγάρι θα συναντηθεί ξανά στη μικρή οθόνη. Όπως έχουμε αποκαλύψει, η Δανάη ήταν η πρώτη που έκλεισε μαζί με τον αδικοχαμένο Πετρή του Σασμού, τον Κώστα Νικούλι.

Αξίζει να σημειωθεί πως στην Παραλία θα δούμε και τον πατέρα της Δανάης Μιχαλάκη, τον εξαίρετο Γιώργο Μιχαλάκη. Πατέρας και κόρη θα βρεθούν μαζί για πρώτη φορά στη μικρή οθόνη. Και υπόσχονται ότι θα μας χαρίσουν υπέροχες σκηνές, σε μία σειρά γεμάτη σασπένς που θα συζητηθεί.

Επίσης, στη νέα σειρά της κρατικής τηλεόρασης, εκτός από τους προαναφερθέντες, έχουν κλείσει οι Μάκης Παπαδημητρίου και Δημήτρης Μοθωναίος. Η σειρά αναμένεται να μας πάει πίσω στον χρόνο και στη φημισμένη παραλία των χίπις, τα Μάταλα.