Σασμός – τρίτη βόμβα: Έκλεισε νέα μεταγραφή! Ποιος αγαπημένος ηθοποιός είπε το ναι

Συντάκτης: Newsroom

11 Ιουλίου 2022 08:30

Σασμός - τρίτη βόμβα: Έκλεισε νέα μεταγραφή! Ποιος αγαπημένος ηθοποιός είπε το ναι

Ακόμα μία μεταγραφή-έκπληξη στον Σασμό. Η σειρά του Alpha μας προϊδεάζει για έναν ακόμη πιο δυνατό δεύτερο κύκλο και αυτό φυσικά ικανοποιεί απόλυτα τους φαν της.

Στον Σασμό, όπως σας αποκαλύψαμε, η πρώτη… εισβολή είναι εκείνη του Στέλιου Μάινα. Ο οποίος επιστρέφει στην Κρήτη προκειμένου να εκδικηθεί για τους φόνους του Πέτρου και του Άγγελου. Είναι ο Παύλος Βρουλάκης, ξάδελφος του Μάρκου, πατέρα της Αργυρώς, τον οποίο σκότωσε ο Βασίλης Σταματάκης, ο άνδρας της Καλλιόπης.

Όλοι θεωρούν ότι ο Παύλος είναι νεκρός, έχει πνιγεί στη θάλασσα, όμως η αλήθεια είναι διαφορετική. Και η Καλλιόπη σοκάρεται με την εμφάνισή του, αφού είναι σίγουρη ότι εκείνος σκότωσε τον άνδρα της μέσα στη φυλακή.

Η δεύτερη εισβολή είναι του Γιώργου Γεροντιδάκη, ο οποίος είναι άρτι αφιχθείς από το Διαφάνι και τις Άγριες Μέλισσες. Σύμφωνα με πληροφορίες ο «Μελέτης» από τις Μέλισσες θα παίξει τώρα έναν κόντρα ρόλο από αυτόν που είχαμε συνηθίσει τα τελευταία 3 χρόνια. Αυτή τη φορά θα είναι εμ το μέρος του νόμου. Θα υποδυθεί έναν αστυνομικό. Μάλιστα, θα ζήσει ένα μεγάλο έρωτα, χωρίς μέχρι τώρα να έχει γίνει γνωστό αν θα είναι ο άνδρας που θα αλλάξει τη ζωή της Στέλλας ή της Θοδώρας.

Η τρίτη έκπληξη που περιμένει τους φαν της σειράς του Alpha είναι η είσοδος ενός ακόμη αγαπημένου ηθοποιού. Ο λόγος για τον Δημήτρη Αλεξανδρή, ο οποίος συμφώνησε σε όλα με την εταιρεία παραγωγής.

Σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει, ο Αλεξανδρής θα είναι ουσιαστικά ο διάδοχος του… Καραπάνου στον Σασμό. Ένας ακόμη παράνομος που θα έχει βέβαια μπροστά εταιρείες βιτρίνα για να καλύπτει τις πραγματικές δουλειές του. Και ποιες είναι αυτές; Το εμπόριο όπλων. Θα πρόκειται για έναν πολύ σκληρό άνθρωπο, αδίστακτο, που δεν αποκλείεται να μπει κι αυτός στη φυλακή.

Ο Αλεξανδρής είχε εμφανιστεί τελευταία φορά στην τηλεόραση στο Λόγω Τιμής: 20 χρόνια μετά και ασχολήθηκε πολύ με το θέατρο τα τελευταία χρόνια.