X-Factor: μεγάλη νικήτρια στον τελικό η Κατερίνα Λαζαρίδου

Συντάκτης: Newsroom

11 Ιουλίου 2022 08:00

X-Factor: μεγάλη νικήτρια στον τελικό η Κατερίνα Λαζαρίδου

Το X-Factor έκλεισε την φετινή του σεζόν με το τελευταίο live της χρονιάς όπου αναδείχτηκε και ο μεγάλος νικητής της τελικής φάσης. Ο Ανδρέας Γεωργίου ανέβηκε στη σκηνή και προλόγισε τους πέντε αρχικά φιναλίστ

Στην κορυφή του X Factor, βρέθηκαν η Έλενα Παναγιωτίδου από την ομάδα του Στέλιου Ρόκκου, η Κατερίνα Λαζαρίδου από την ομάδα του Χρήστου Μάστορα. Και ο Άγγελος Αρχανιωτάκης και ο Χρήστος Αδαμόπουλος από την ομάδα της Μαρίζας Ρίζου. Όπως επίσης και το συγκρότημα Γίναμε από την ομάδα του Μιχάλη Κουϊνέλη.

Στη συνέχεια οι φιναλίστ που συνέχισαν για να διεκδικήσουν το έπαθλο του X-Factor ήταν οι Κατερίνα Λαζαρίδου, Άγγελος Αρχανιωτάκης και Έλενα Παναγιωτίδου. Μετά από την ψηφοφορία στη πρώτη θέση βρέθηκε η Κατερίνα Λαζαρίδου από την ομάδα του Χρήστου Μάστορα!

Η Κατερίνα Λαζαρίδου πανηγύρισε την 1η θέση στην τελική κατάταξη του X Factor. Πρόκειται για την πρώτη γυναίκα νικήτρια του X Factor στην Ελλάδα και αναδείχθηκε από την ομάδα του Χρήστου Μάστορα.

Η Κατερίνα Λαζαρίδου κέρδισε ένα χρυσό δισκογραφικό συμβόλαιο με την Panik Records και 150.000 ευρώ! Στην δεύτερη θέση βρέθηκε ο Άγγελος Αρχανιωτάκης από την ομάδα της Μαρίζας Ρίζου. Ο οποίος κέρδισε 50.000 ευρώ. Ενώ στην τρίτη θέση ήταν η Έλενα Παναγιωτίδου από την ομάδα του Στέλιου Ρόκκου.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Μαρίζα Ρίζου και ο Άγγελος Αρχανιωτάκης χάρησαν μοναδικές στιγμές στο κοινό. Όταν ανέβηκαν στη σκηνή του talent show του Mega μαζί σε ένα απολαυστικό ντουέτο.

Η Μαρίζα Ρίζου  παρέα με τον Άγγελο Αρχανιωτάκη ερμήνευσαν το «Halo» της Μπιγιονσέ, με το δικό τους ξεχωριστό τρόπο. Και φυσικά εισέπραξαν όλο το χειροκρότημα.