Ηλίας Γκότσης: «Το All Star Survivor έρχεται για να δώσει ξανά δύναμη στο ριάλιτι»

Συντάκτης: Newsroom

11 Ιουλίου 2022 09:50

Ηλίας Γκότσης: «Το All Star Survivor έρχεται για να δώσει ξανά δύναμη στο ριάλιτι»

Ο Ηλίας Γκότσης βρέθηκε μπροστά στην κάμερα της εκπομπής Χαμογέλα και Πάλι της Σίσσυς Χρηστίδου στο Mega και σχολίασε την προετοιμασία του All Star Survivor

Στη συνέχεια ο Ηλίας Γκότσης μίλησε για τη συνεργασία του με την Κατερίνα Ζαρίφη και τον Παύλο Σταματόπουλο, δηλώνοντας πως έμαθε πολλά από την εκπομπή αλλά δεν ταίριαζε σε αυτήν.

Αποκάλυψε επίσης πως μετά από την εν λόγω εκπομπή του έγιναν και άλλες προτάσεις και μάλιστα μία πρόσφατη που αφορά και πάλι εκπομπή που θα βγει στον αέρα τον Σεπτέμβρη.

«Έμαθα πολλά στην εκπομπή. Μου άρεσε μέχρι κάποιο σημείο, αλλά μέχρι εκεί που κατάλαβα ότι δεν έχω κάποιο ρόλο. Μου έγινε πρόσφατα πρόταση για εκπομπή που πρόκειται να βγει τον Σεπτέμβριο. Όχι για να είμαι παρουσιαστής, θα είμαι σε μια ομάδα», είπε αρχικά ο Ηλίας Γκότσης.

Αναφορικά με το Survivor σχολίασε πως πλέον το τηλεοπτικό κοινό εστιάζει περισσότερο στο κομμάτι της ίντριγκας. Ενώ έχει μείνει στην άκρη το κομμάτι της επιβίωσης. Αυτό το γεγονός αποδυναμώνει το κόνσεπτ με τον καιρό.

«Κάθε χρόνο συζητάμε για το αν θα γίνει το All Star Survivor, αλλά δεν έχει γίνει σε κανέναν επίσημη πρόταση. Στο δικό μας Survivor δεν είχαμε κινητά και η παραγωγή ήταν αυστηρή, αν αντιλαμβάνονταν κάτι τέτοιο, θα είχαμε απώλειες.

Το κοινό πλέον δεν συζητάει για το κομμάτι της επιβίωσης, αλλά για την ίντριγκα. Kαι αυτό σε βάθος χρόνου θα αποδυναμώσει το κόνσεπτ. Το Survivor αρχίζει και χάνει τη δύναμή του, οπότε με το All Star είναι ευκαιρία να φουντώσει και να συστηθεί ξανά».

Να θυμίσουμε ότι ο Ηλίας Γκότσης όταν αποχώρησε από την εκπομπή «Μεσημέρι Yes» του Open είχε πει στη Φωτεινή Πετρογιάννη:

«Δε δηλώνω παρουσιαστής, απλά είχα μια μικρή εμπειρία μέσα στην τηλεόραση σαν πάνελ μαζί με τα παιδιά στο Μεσημέρι Yes. Αυτή ήταν η μικρή μου διαδρομή στην τηλεόραση». Είχε σχολιάσει χαρακτηριστικά ο νικητής του Survivor 2018.