Γιώργος Καπουτζίδης: «Δεν το βλέπω να στεριώνω με κανέναν άνθρωπο, με τα γατιά θα μείνω»

Συντάκτης: Newsroom

11 Ιουλίου 2022 11:30

Γιώργος Καπουτζίδης: «Δεν το βλέπω να στεριώνω με κανέναν άνθρωπο, με τα γατιά θα μείνω»

Ο Γιώργος Καπουτζίδης ήταν ο τελευταίος καλεσμένος της Ναταλίας Γερμανού πριν ευχηθεί “καλό καλοκαίρι” στους τηλεθεατές και ανανεώσει το ραντεβού της για τον Σεπτέμβρη

Ο Γιώργος Καπουτζίδης μίλησε για  τις “Σέρρες”, για τη νέα του θεατρική παράσταση, αλλά και για την απόφασή του να μείνει στην Αίγινα.

«Πραγματικά έχω φύγει από την τηλεόραση. Μετά τον τρίτο χρόνο του Voice έφυγα. Νομίζω ότι δεν πολυταιριάζουμε, έτσι αισθάνομαι. Και μου αρέσει που δραστηριοποιούμαι σε άλλους χώρους», είπε αρχικά.

Ο λόγος που έδωσε τη σειρά του «Σέρρες» στην πλατφόρμα του ΑΝΤ1

«Αρχικά η σκέψη μου ήταν, ας πάω στην ΕΡΤ και να παιχτεί στο Ertflix. Όταν έμαθα για την πλατφόρμα του ΑΝΤ1, είπα να πάω εκεί. Ήταν πιο ασφαλής επιλογή από την ΕΡΤ, γιατί αναγνωρίζω ότι κάποιοι θα τσινούσαν και δεν ήθελα παρεμβάσεις».

Η συνεργασία με τον ΑΝΤ1 + πρόκειται να συνεχιστεί. Όσο αφορά την Eurovision δήλωσε πως δεν είναι σίγουρος πως θα κάνει και του χρόνου την παρουσίαση.

Η ζωή στην Αίγινα του αρέσει πολύ

«Πέρασα πολύ ωραία. Πάνω στις 20 μέρες της καραντίνας εκεί κατάλαβα ότι δεν θέλω να γυρίσω πίσω. Ήμουν τότε στο Mega σύμβουλος μυθοπλασίας. Ήθελα να κάνω τη ζωή μου πιο απλή. Η τηλεόραση μπορεί να σε αλλοτριώσει. Είχα πολλές ιδιότητες στην τηλεόραση. Ήταν πολλά τα μπαλάκια του ζογκλέρ.

Περπατούσα με μία γειτόνισσά μου στην Αίγινα και της λέω, “Δεν θέλω να γυρίσω!”. Μου απάντησε, “Μη γυρίσεις, δεν τους έχεις ανάγκη, εκείνοι σε έχουν.
Είδα όλες τις πλευρές της τηλεόρασης και μου φάνηκε αρκετά κουραστικό ψυχικά. Έχει μία απλότητα να μην είσαι στα πλατό, να κοιτάς τη θάλασσα ακόμα και να μην έχεις Instagram. To έβγαλα και από το κινητό. Μπορεί από Σεπτέμβριο να το ξαναβάλω. Μου αρέσει κι εγώ να είμαι πιο απλός. Να μην έχεις το άγχος να κάνεις επιτυχία», σημείωσε, ενώ πρόσθεσε ότι του αρέσει να περνά χρόνο μόνος τους.

«Μου αρέσει να περνάω χρόνο μόνος μου σε βαθμό που με ανησυχεί λίγο. Δεν το βλέπω να στεριώνω με κανέναν άνθρωπο, με τα γατιά θα μείνω. Δύσκολα θα άφηνα την Αίγινα, επειδή γνώρισα κάποιον που μένει στην Αθήνα. Ωραία είναι η συντροφικότητα και να έχεις έναν άνθρωπο να σε νοιάζεται και να σ’ αγαπάει.

Δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται να έχεις μια σχέση, αν κάποιος δεν σε νοιάζεται. Αν δεν υπάρχει αγάπη και γλύκα, δεν καταλαβαίνω γιατί να μοιραστείς ένα σπίτι και μια ζωή».

Αυτό το διάστημα ετοιμάζει το δεύτερο θεατρικό του έργο που έχει τίτλο «42497». Πρωταγωνιστές θα είναι μεταξύ άλλων η Κατιάνα Μπαλανίκα και ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος.