Star – πρωινό: η ανατροπή με Παύλου και Χατζίδου και η… παγωμάρα της Μαλέσκου

Συντάκτης: Newsroom

12 Ιουλίου 2022 08:10

Breakfast @Star: πρόσωπο έκπληξη δίπλα σε Χατζίδου και Παύλου

Από αλλού το περίμενε και από αλλού θα της έρθει της Ιωάννας Μαλέσκου στο Star; Όπως μαρτυρούν οι τελευταίες εξελίξεις, ναι. Και στην πρωινή ζώνη του καναλιού της Κάτω Κηφισιάς δεν αποκλείεται τελικά να έρθουν τα πάνω κάτω.

Το Star είναι η αλήθεια ότι μίλησε με την παρουσιάστρια που αποχαιρετά έπειτα από δύο χρόνια τον ΣΚΑΪ. Και παραχωρεί τη θέση της στη Φαίη Σκορδά που έρχεται στο κανάλι του Φαλήρου για να αναλάβει την καθημερινή ψυχαγωγική εκπομπή.

Οι συζητήσεις με τη Μαλέσκου, όμως, το τελευταίο διάστημα είχαν «παγώσει». Πολλοί υποστήριξαν ότι αυτό έγινε για να φανεί προς τα πού θα καταλήξει η Σκορδά. Άλλωστε, το Star ήταν εκείνο που την προσέγγισε πρώτο και βρέθηκε μία… ανάσα από τη μεταγραφή.

Η Ντέσσυ Κουβελογιάννη εξαπολύει πυρ κατά της Μαλέσκου - «Δεν μπορώ να ταυτιστώ ρε φίλε!»

Βέβαια, υπάρχει και η άλλη άποψη που λέει ότι το κανάλι αποφάσισε να συνεχίσει τη συνταγή που ακολούθησε το προηγούμενο καλοκαίρι. Με τους Καρτελιά και Παπίλα. Το οποίο πάντως δεν είχε τα αποτελέσματα που περίμενε ο σταθμός. Όμως, δεν κάνουν πίσω και σκέφτονται σοβαρά τη δημιουργία μίας εκπομπής με ένα ζευγάρι να ηγείται.

Μέχρι πριν από λίγες ημέρες, το δίδυμο Γιώργου Καράβα – Ραφαέλας Ψαρρού έπαιζε πολύ δυνατά. Η παρουσία του πρώτου όμως στο GNTM, στο οποίο ποντάρει πολλά το Star έκανε τους ανθρώπους του καναλιού να το ξανασκεφτούν. Γι’ αυτό και προέκυψαν οι δηλώσεις του Καράβα ότι δεν θα ασχοληθεί με το Πρωινό.

Κρίστη Καθάργια - Γιώργος Μαυρίδης: Οι φωτογραφίες μέσα στην πισίνα

Από τα δοκιμαστικά πέρασαν οι Γιώργος Μαυρίδης και Κρίστη Καθάργια και τελικά το Star φαίνεται να καταλήγει σε άλλο ζευγάρι με τηλεοπτική εμπειρία. Ο λόγος για τον Ετεοκλή Παύλου και την Ελένη Χατζίδου. Οι οποίοι βρίσκονται πολύ κοντά στο να κλείσουν, ανατρέποντας όλα τα δεδομένα.

Όποιοι τελικά βρίσκονται στο τιμόνι του νέου… Breakfast, το σίγουρο είναι ότι ανάμεσά τους θα είναι και ο Fipster. Ο τελευταίος έχει αφήσει πάρα πολύ καλές εντυπώσεις στα μέχρι τώρα δοκιμαστικά που έχουν γίνει και ουσιαστικά έδωσε τα χέρια με τον σταθμό.