Ελένη Καρακάση: το χειρουργείο που την κράτησε εκτός από το φινάλε των Άγριων Μελισσών

Συντάκτης: Newsroom

13 Ιουλίου 2022 07:40

Ελένη Καρακάση: το χειρουργείο που την κράτησε εκτός από το φινάλε των Άγριων Μελισσών

Η Ελένη Καρακάση μίλησε στην εκπομπή Love It για το τέλος των Άγριων Μελισσών και αποκάλυψε γιατί δεν την είδαμε στο τελευταίο επεισόδιο της δημοφιλούς σειράς

Η Ελένη Καρακάση σχολίασε το τέλος των Άγριων Μελισσών και πως το βίωσαν οι ηθοποιοί και οι υπόλοιποι συντελεστές. Ενώ ανέφερε πως η απουσία της ήταν για σοβαρό ιατρικό λόγο. Καθώς έπρεπε να κάνει μια χειρουργική επέμβαση που δεν έπαιρνε αναβολή.

«Έκλεισε ένας πολύ μεγάλος κύκλος των Άγριων Μελισσών με πολύ όμορφο συναίσθημα. Γιατί έκλεισε με επιτυχία και με πολύ ωραίες αναμνήσεις. Μου φαίνεται περίεργο να λέω αναμνήσεις». «Συγκινηθήκαμε πολύ όλοι που το βλέπαμε και μάλιστα μαζευτήκαμε αρκετός κόσμος. Το είδαμε και τρεις ώρες κλαίγαμε. Δεν υπήρχε αυτό το πράγμα. Ξυπνήσαμε την άλλη μέρα όλοι με μάτια πρησμένα». Συμπλήρωσε η «Ρίζω».

Η ηθοποιός εξήγησε τον λόγο που την κράτησε μακριά από το Διαφάνι στο φινάλε της σειράς

«Δεν το έχω δημοσιοποιήσει. Δεν με είδατε γιατί υπήρξε ένα πρόβλημα υγείας δικό μου που έπρεπε οπωσδήποτε να κάνω ένα χειρουργείο, που δεν έπαιρνε καμία αναβολή. Το συζήτησα με την παραγωγή και συμφωνήσαμε ότι θα αλλάξουν λίγο τα σενάρια. Γιατί έπρεπε οπωσδήποτε να γίνει αυτή η επέμβαση, η οποία πήγε πάρα πολύ καλά. Χθες, μάλιστα, βγήκαν τα αποτελέσματα της βιοψίας και είναι όλα καθαρά. Τώρα χαίρομαι πάρα πολύ αλλά ήταν μια δύσκολη περίοδος για μένα.

Το μόνο που έχω να πω στον κόσμο είναι πρόληψη. Πήγα να κάνω τις καθιερωμένες ετήσιες γυναικολογικές μου εξετάσεις και είδα ότι μέσα σε ένα χρόνο κάτι που ήξερα ότι υπάρχει, έχει μεγαλώσει πάρα πολύ. Βλέπαμε κάτι ανησυχητικό και όλοι γιατροί μου είπαν ότι πρέπει να το αφαιρέσω άμεσα. Ήμουν πολύ τυχερή γιατί έγιναν όλα πολύ σωστά και γρήγορα. Ίσως έπρεπε να έχουν γίνει και πιο σύντομα. Είναι πρώτη φορά που πέρασα έτσι ένα θέμα υγείας δικό μου και κατάλαβα ότι έχω ανθρώπους γύρω μου που με αγαπάνε».

Η Ελένη Καρακάση είπε πως είχε πολύ στήριξη από τον σύζυγό της και πως έχουν ξεκινήσει διαδικασίες για υιοθεσία

«Ο άντρας μου με στήριξε πάρα πολύ και ήταν πολύ συγκινητικό. Είναι κάτι το οποίο δεν χρειάζεται να το ζητάς. Δεν ήταν όνειρό μου να παντρευτώ και να δημιουργήσω οικογένεια. Αυτό προέκυψε από την γνωριμία μου με τον σύζυγό μου. Τη δημιουργία της οικογένειας την προσπαθήσαμε, αλλά δεν ήρθε, δεν έχει φύγει όμως από το μυαλό μας με άλλους τρόπους. Σκεφτόμαστε την υιοθεσία, είναι κάτι που έχουμε ξεκινήσει αλλά πάντα κάτι μπαίνει ενδιάμεσα».