Γιώργος Παπαγεωργίου: Εισβάλλει στα Καλύτερά μας χρόνια! Οι πρώτες φωτογραφίες

Συντάκτης: Newsroom

13 Ιουλίου 2022 09:00

Γιώργος Παπαγεωργίου: Εισβάλλει στα Καλύτερά μας χρόνια! Οι πρώτες φωτογραφίες

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου είναι από τους πλέον ταλαντούχους ηθοποιούς (και όχι μόνο, αφού είναι και εξαιρετικός μουσικός). Και δεν θα… χορταίνουμε να τον βλέπουμε στη μικρή οθόνη τη σεζόν που έρχεται.

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου ετοιμάζεται να εισβάλλει στην αγαπημένη σειρά της ΕΡΤ, Τα καλύτερά μας χρόνια. Το σίριαλ που έχει γράψει ιστορία στην κρατική τηλεόραση και ετοιμάζεται για την τρίτη σεζόν του, θα κάνει άνω κάτω την οικογένεια Αντωνόπουλου και όχι μόνο.

Έπειτα από δύο σεζόν όπου «πέταξαν» στα νούμερα τηλεθέασης αλλά και στην αγάπη του κόσμου, οι συντελεστές ετοιμάζονται για την τρίτη σεζόν. Μάλιστα, τα καινούργια επεισόδια, σε σενάριο Νίκου Απειρανθίτη, Κατερίνας Μπέη, Δώρας Μασκλαβάνου και σκηνοθεσία Νίκου Κρητικού, επιφυλάσσουν νέες περιπέτειες. Και πάλι θα κάνουμε μία αναδρομή στο παρελθόν, αφού μπαίνουμε στη δεκαετία του ‘80. Με πολλά όνειρα, επιθυμίες, εκπλήξεις και ανατροπές.

 

Αλλά και με κάποιους νέους ήρωες. Ένα από τα νέα πρόσωπα, λοιπόν, που θα δούμε στον τρίτο κύκλο της αγαπημένης σειράς είναι ο Γιώργος Παπαγεωργίου. Ο οποίος πρόκειται να κρατήσει έναν ρόλο-κλειδί και να επηρεάσει σε σημαντικό βαθμό τη ζωή της Νανάς (την οποία όπως είναι γνωστό, υποδύεται η Τζένη Θεωνά) και όχι μόνο.
Ήδη, στα social media έκαναν την εμφάνισή τους οι πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα του τρίτου κύκλου που έχουν ξεκινήσει. «Υπαίτια» γι’ αυτό ήταν η Κατερίνα Παπουτσάκη που ανέβασε φωτογραφίες. Και ο Παπαγεωργίου ποζάρει με τις δύο αδελφές της σειράς, τη Μαίρη και τη Νανά. Την Κατερίνα Παπουτσάκη και την Τζένη Θεωνά δηλαδή.

Τον Γιώργο Παπαγεωργίου τελευταία, τον είδαμε στη δραματική σειρά μυστηρίου του ΜΕGΑ «Σκοτεινή θάλασσα». Και τώρα επανέρχεται με ένα τελείως διαφορετικό ρόλο. Δεν θα είναι όμως και η μοναδική σειρά που θα τον δούμε στη νέα σεζόν. Αφού θα πρωταγωνιστήσει και στη Γλυκάνισο του ΣΚΑΪ.

Επιστρέφοντας στα Καλύτερά μας χρόνια, να σας πούμε ότι ήδη κυκλοφορεί το πρώτο τρέιλερ της τρίτης σεζόν. Το οποίο αν μη τι άλλο είναι απολαυστικό.

«Η σειρά μας στα ..καλύτερά της.
Φρέσκα ,σπαρταριστά , ολοκαίνουργια επεισόδια , που φτιάχτηκαν με μεράκι και αγάπη από εμάς για σας.
Οι ιστορίες των ηρώων της σειράς φουντώνουν !
Η Μαιρούλα ανθίζει, γοητεύει, πάει στα Παρίσια, λαμβάνει μεγάλη αναγνώριση και αρχίζει και τα οικονομικά ανοίγματα ρισκάροντας πολλά……
Η ζωή όμως έχει αλλά σχέδια για τη Μαίρη και της παίζει παράξενα παιχνίδια, δημιουργώντας ανατροπές και ….. ταραχές.
Περιμένετε μας !!!!!!!
Από Σεπτέμβρη νέα ολόφρεσκα επεισόδια!!, έγραψε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Παπουτσάκη.