Ευγενία Σαμαρά – Γιάννης Ποιμενίδης: καλεσμένοι σε γάμο στο Παρίσι – Όλες οι φωτογραφίες τους

Συντάκτης: Newsroom

13 Ιουλίου 2022 10:05

Ευγενία Σαμαρά - Γιάννης Ποιμενίδης: καλεσμένοι σε γάμο στο Παρίσι - Όλες οι φωτογραφίες τους

Η Ευγενία Σαμαρά και ο Γιάννης Ποιμενίδης ταξίδεψαν στην Γαλλία και συγκεκριμένα στο Παρίσι για να παραβρεθούν στον γάμο πολύ καλών τους φίλων

Η Ευγενία Σαμαρά και ο Γιάννης Ποιμενίδης βρέθηκαν καλεσμένοι σε γάμο ο οποίος έγινε σε πύργο στην καρδιά των πριγκιπικών δασών στο Παρίσι. Οι δυο τους φωτογραφήθηκαν με φόντο το πάρκο Ζακ Ζακ Ρουσώ και απόλαυσαν την παραμονή τους στην γαλλική πρωτεύουσα. Ο γάμος των φίλων τους πραγματοποιήθηκε στο ονειρεμένο σκηνικό του Château d’Ermenonville. Το οποίο περιβάλλεται από μια τάφρο. Όλο το σκηνικό του υπέροχου Château είναι στο στυλ της εποχής του Διαφωτισμού και διασχίζεται στα νερά του ποταμού Λονέτ.

Το πλούσιο φωτογραφικό υλικό το μοιράστηκαν με τους διαδικτυακούς τους φίλους στο Instagram φυσικά. Όπου είναι και οι δύο πολύ ενεργοί.

Στις φωτογραφίες αυτές βλέπουμε και τους δύο πολύ λαμπερούς ντυμένους επίσημα για την τελετή. Η Ευγενία Σαμαρά για τον γάμο της φίλης της επέλεγε ένα σατέν μαύρο φόρεμα από τους Mi-Ro. Ενώ ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με ματ ασημί σκουλαρίκια και τσαντάκι και φυσικά το κατακόκκινο κραγιόν της. «Έτσι ντύνεται η Θεσσαλονικιά που σέβεται τον εαυτό της όταν πάει σε κάστρο στην γαλλική την εξοχή!». Σχολίασε χαρακτηριστικά την εμφάνισή της στη λεζάντα της.

 

Στο ίδιο επίσημο στυλ ήταν και το ντύσιμο του Γιάννη Ποιμενίδη με μαύρο tuxedo.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Yiannis Poimenidis (@yiannis_poimenidis)

Σε άλλες φωτογραφίες είναι χαλαροί και διασκεδάζουν βλέποντας τα αξιοθέατα της πόλης. Στις βόλτες που έκαναν κατά την ολιγοήμερη παραμονή τους. Παράλληλα δεν ξέχασαν να φροντίσουν το παιδί μέσα τους. Αφού ξεσάλωσαν στην Eurodisneyland. «Θέλω να ξέρετε ότι στην πραγματικότητα είμαι 5 χρόνων και βλέπω ασταμάτητα ότι Μίκι Μάου υπάρχει ενώ ταυτόχρονα θέλω να πηγαίνω σε όλα τα τρομαχτικά παιχνίδια». Σχολίασε η Ευγενία Σαμαρά.