Έκπληξη στον Σασμό: Η διάσημη ηθοποιός που επιστρέφει στην TV έπειτα από αρκετά χρόνια

Συντάκτης: Newsroom

14 Ιουλίου 2022 08:30

Σασμός: Ο δεύτερος κύκλος ξεκινάει με ένα σπαρακτικό χωρισμό

Οι εκπλήξεις συνεχίζονται στον Σασμό. Οι συντελεστές της σειράς του Alpha δείχνουν αποφασισμένοι να την κρατήσουν στην κορυφή της τηλεθέασης. Και γι’ αυτό προχωρούν σε ηχηρές μεταγραφές.

Στον Σασμό, οι αφίξεις συνεχίζονται και αν μη τι άλλο είναι εντυπωσιακές. Μετά τον Στέλιο Μάινα, τον Γιώργο Γεροντιδάκη και τον Δημήτρη Αλεξανδρή, έχουμε ακόμη δύο μεταγραφές. Και η μία σίγουρα αποτελεί μεγάλη έκπληξη. Καθώς πρόκειται για μία γυναίκα που είχαμε χρόνια να τη δούμε στην τηλεόραση.

«Ψήθηκε» όμως από την πρόταση της παραγωγής και εμφανίζεται στην Κρήτη για να φέρει τα πάνω κάτω. Και ειδικά τη ζωή του Στέλιου Μάινα, ο οποίος θα υποδυθεί τον Παύλο Βρουλάκη. Όλοι θεωρούσαν νεκρό τον Παύλο, αλλά εκείνος εμφανίζεται ξαφνικά στο χωριό με ένα σκοπό. Να εκδικηθεί τους Σταματάκηδες για τον φόνο του Πετρή και του Άγγελου. Έχει άλλωστε παρελθόν, αφού εκείνος έχει σκοτώσει στη φυλακή τον άνδρα της Καλλιόπης, Βασίλη Σταματάκη.

Ο Παύλος Βρουλάκης δεν είναι όμως μόνος. Είναι (ή για την ακρίβεια ήταν) παντρεμένος και η οικογένειά του τον θεωρούσε νεκρό (ότι έχει πνιγεί στη θάλασσα) όλα αυτά τα χρόνια. Η ηθοποιός Γιώτα Φέστα είναι εκείνη που εισβάλλει στη δεύτερη σεζόν του Σασμού. Και θα ενσαρκώσει τον ρόλο της πρώην συζύγου του Παύλου Βρουλάκη. Θα υποδύεται μία εισαγγελέα.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν περισσότερες λεπτομέρειες για τον ρόλο της ή κατά πόσο έχει καλές σχέσεις με τον Παύλο. Αλλά θα αποτελέσει άνθρωπο-κλειδί στις εξελίξεις που θα είναι καταιγιστικές στον δεύτερο κύκλο.

Η δεύτερη μεταγραφή θα είναι ο Μάνος Πετούσης. Ο οποίος τα βρήκε σε όλα με την παραγωγή και αναμένεται να ξεκινήσει άμεσα γυρίσματα.

Να επαναλάβουμε ότι στον Σασμό θα εισβάλλουν ο Γιώργος Γεροντιδάκης και ο Δημήτρης Αλεξανδρής. Και μάλιστα σε δύο τελείως διαφορετικούς δρόμους. Ο τελευταίος θα υποδυθεί έναν «σκοτεινό» επιχειρηματία που πίσω από τις βιτρίνες των καταστημάτων του κάνει εμπόριο όπλων. Ενώ ο «Μελέτης» των Άγριων Μελισσών θα υποδυθεί έναν άνθρωπο του νόμου. Ο οποίος θα ζήσει στην Κρήτη ένα μεγάλο έρωτα με αγαπημένη πρωταγωνίστρια της σειράς.