Ελληνίδες σταρ στο κρεβάτι του πλαστικού

10 Δεκεμβρίου 2019 10:57

Πλαστικ

Δεν είναι λίγες οι Ελληνίδες celebrities που έχουν επισκεφθεί τον πλαστικό χειρουργό τους για να αλλάξουν κάτι που τους ενοχλεί στην εξωτερική τους εμφάνιση. Οι περισσότερες θέλησαν να αλλάξουν τη μύτη τους, αφού θεώρησαν ότι τις αδικεί και τις κάνει να δείχνουν λιγότερο όμορφες.

Κάποιες είναι παρουσιάστριες, μοντέλα, τραγουδίστριες ακόμη και ηθοποιοί. Στις περισσότερες περιπτώσεις οι αλλαγές είναι θεαματικές και σε καμία περίπτωση δεν φαίνεται ότι έχει γίνει κάποια αισθητική επέμβαση.

Δούκισσα Νομικού
Η ξανθιά παρουσιάστρια το αποκάλυψε μόνη της επειδή τότε οι φήμες είχαν οργιάσει λέγοντας εμμέσως πλην σαφώς ότι το ήθελε, το έκανε, της αρέσει και τέλος συζήτησης.

Τζένη Μπαλατσινού
Μετά από 3 παιδιά και 3 θηλασμούς θεώρησε πως έπρεπε να κάνει πλαστική στο στήθος της, δεν το μετάνιωσε, ενώ έχει αποκαλύψει πως έχει κάνει και μπότοξ.

πλαστικ

Βίκυ Χατζηβασιλείου
Έκανε μπότοξ, αλλά όπως έχει δηλώσει δεν τρελάθηκε με το αποτέλεσμα, αφού δεν μπορεί να εκφράσει τα συναισθήματά της, ενώ στο μέλλον μόνο αναίμακτες λύσεις μπορεί να πέσουν στο τραπέζι.

Μαρία Μπακοδήμου
Έχει παραδεχθεί ότι έχει κάνει μπότοξ τρεις φορές, αλλά έχει εκφράσει την άποψη πως οι πλαστικές δεν καθυστερούν τον χρόνο παρά σε παραμορφώνουν.

πλαστικ

Μαρία Μπεκατώρου
Μπότοξ μια φορά τον χρόνο κάνει η παρουσιάστρια, αλλά δεν κρύβει πως τρέμει το νυστέρι οπότε από μακριά και αγαπημένοι.

Πέγκυ Ζήνα
Έχει κάνει μπότοξ, αλλά δεν της αγρίεψε την έκφραση οπότε έχει αναζητήσει τη λύση σε χειροποίητες κρέμες, ενώ συνιστά καλή διατροφή, πολύ νερό και 8 ώρες ύπνου καθημερινά.

Ελεονώρα Μελέτη
Κάνει κάθε Μάιο μπότοξ, όπως έχει παραδεχτεί σαν λύση κατά του συνοφρυώματος που αποτελεί μόνιμη έκφρασή της.

Καίτη Γαρμπή
Το ζήτησε ο σύζυγος Διονύσης Σχοινάς και η Καιτούλα δεν του χάλασε χατίρι. Έτσι μεγάλωσε το στήθος της και δεν ντρέπεται να μιλάει για αυτό.

Πλαστικ

Κατερίνα Καινούργιου
Στα 16 της χρόνια έφτιαξε τη μύτη της, στα 18-19 της το στήθος της και ο λόγος της δεύτερης πλαστικής ήταν το γεγονός ότι είχε κάνει δίαιτα, είχε αδειάσει το στήθος, οπότε το «ενίσχυσε».

Έλενα Παπαρίζου
Έχει υποβληθεί σε προσθετική στήθους, αλλά μάλλον το μετάνιωσε αφού έχει δηλώσει πως όταν τα έβαλα δεν ήταν τόσο μεγάλα, αλλά στην πορεία πάχυνα».

Ελένη Χατζίδου

Μάχη με τη μύτη της έχει δώσει η τραγουδίστρια Ελένη Χατζίδου, η οποία έχει παραδεχτεί πως δεν ένιωθε καθόλου καλά με την μύτη που είχε και προσπάθησε να την διορθώσει.

Νίκη Κάρτσωνα

Την μύτη της έχει διορθώσει η Νίκη Κάρτσωνα, η οποία παραδέχτηκε πως η πρώτη επέμβαση ήταν αποτυχημένη κι αναγκάστηκε να την επαναλάβει.

Χριστίνα Μουστάκα

Η ίδια δεν παραδέχτηκε ποτέ την επέμβαση αύξησης στήθους αλλά τα πλάνα από το τηλεοπτικό της παρελθόν, μαρτυρούν πως το μπούστο της Χριστίνας Μουστάκα είναι προϊόν ανθρώπινης παρέμβασης.

Πλαστικ

Κατερίνα Λάσπα

Δύο φορές έχει επέμβει στο στήθος της η Κατερίνα Λάσπα, η οποία έκανε και αύξηση στήθους κι αργότερα μείωση στήθους.

Πόπη Χατζηδημητρίου

Τη μύτη της άλλαξε η Πόπη Χατζηδημητρίου, κάτι που ήθελε να κάνει πολλά χρόνια όπως έχει εξομολογηθεί η ίδια.

Χριστίνα Λαμπίρη

Πλαστική επέμβαση στη μύτη έχει παραδεχτεί πως έκανε στο παρελθόν η Χριστίνα Λαμπίρη.

Άννα Βίσση

Το στήθος της αποφάσισε να μεγαλώσει πριν μερικά χρόνια η Άννα Βίσση, ανεβαίνοντας δύο ολόκληρα νούμερα.

Πλαστικ

Άντζελα Δημητρίου

Στήθος και πρόσωπο έχει πειράξει η Άντζελα Δημητρίου και μάλιστα η κριτική που δέχεται για την αλλαγή στο πρόσωπό της είναι μεγάλη πια.