Η χιαστί όψη του Ήλιου επηρεάζει τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού

Συντάκτης: Newsroom

15 Ιουλίου 2022 07:45

Η όψη χιαστί του Ήλιου από τον Καρκίνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο επηρεάζει σε ψυχολογικό επίπεδο άμεσα τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού όπως και του Σταθερού Σταυρού.

Η χιαστί όψη του Ήλιου φέρνει στην επιφάνεια εσωτερικά ζητήματα υποβόσκουν και επηρεάζουν τη διάθεσή μας.

Μία απροσδιόριστη απογοήτευση και ανησυχία έρχονται στην επιφάνεια καθώς δεν αποκλείεται να νιώσουμε πως στη ζωή μας δεν υπάρχουν απολαύσεις τη σημεία που μπορεί να μας ευχαριστήσουν. Είναι σημαντικό να ξεφύγουμε από καθετί που δουλεύει ενδόμυχα και δεν είναι εύκολο να ελέγξουμε προσπαθώντας να λειτουργήσουμε με απόλυτο ρεαλισμό και ψυχραιμία.

Ψυχρότητα και κατήφεια σε ότι αφορά οικογενειακά ζητήματα είναι πιθανόν να υπάρξει. Απαραίτητο είναι να δώσουμε χρόνο στον εαυτό μας για να δούμε κάθε υπόθεση που μας απασχολεί στην πραγματική της διάσταση. Δεν πρέπει να παρασυρθούμε από την συναισθηματική φόρτιση και την απαισιοδοξία που υποβόσκει μέσα μας και μπορεί να λειτουργήσει αποτρεπτικά σε ότι αφορά κινήσεις και αποφάσεις στις οποίες θέλουμε να προχωρήσουμε.

Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Δία στον Κριό υπόσχεται όμορφες στιγμές με τα πρόσωπα που βρισκόμαστε. Απευθυνόμαστε στο φιλικό περιβάλλον καθώς επιδιώκουμε να περάσουμε όμορφα. Με αυτούς που μπορούν να αντιληφθούν τον τρόπο που σκεφτόμαστε και την φιλοσοφία που μας διέπει στη ζωή μας.

Σημαντικές ευκαιρίες δεν αποκλείεται να υπάρξουν καθώς πρόσωπά μας προσεγγίζουν σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο. Που βοηθούν να εξελιχθούμε σε σημαντικό βαθμό. Μετά το μεσημέρι η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ουρανό από τον Ταύρο ανατρέπει τα δεδομένα. Καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν γεγονότα που δεν θα επιτρέψουν την ομαλή εξέλιξη σε στόχους και φιλοδοξίες μας. Οφείλουμε να είμαστε προσεκτικοί. Αφού είναι εύκολο να παρασυρθούμε από τον εκνευρισμό και την υπερένταση σε σπασμωδικές κινήσεις που θα μας κοστίσουν.

Ανατροπές μπορεί να προκαλέσουν και οι οικονομικές καταστάσεις που έρχονται στο προσκήνιο. Ενώ είναι πιθανό να μπουν εμπόδιο σε κάθε προσωπική και επαγγελματική φιλοδοξία. Λίγο πριν τα μεσάνυχτα η Σελήνη συναντά τον Κρόνο στον Υδροχόο απαιτώντας ανάληψη ευθυνών και ξεκαθαρίσματα σε φιλικό επίπεδο. Η ψυχολογία μας μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο. Καθώς αν παρασυρθούμε από την απογοήτευση και την απαισιοδοξία. Γιατί είναι βέβαιο πως δεν θα προχωρήσουμε στις καλύτερες δυνατές επιλογές για τις φιλικές μας σχέσεις.

myastro