Ελένη Μενεγάκη: χωρίς ίχνος μακιγιάζ στο πλευρό του Μάκη Παντζόπουλου

Συντάκτης: Newsroom

15 Ιουλίου 2022 09:25

Ελένη Μενεγάκη: χωρίς ίχνος μακιγιάζ στο πλευρό του Μάκη Παντζόπουλου

Η Ελένη Μενεγάκη έκλεισε τις υποχρεώσεις της στην Αθήνα και μετακόμισε στον καλοκαιρινό της παράδεισο στην Άνδρο για να περάσει τις καλοκαιρινές της διακοπές

Η όμορφη παρουσιάστρια προτιμά να αποφεύγει πια τους χλιδάτους προορισμούς και προτιμά την ήσυχη ζωή που της προσφέρουν τα Άχλα. Η Ελένη Μενεγάκη περνά εκεί το μεγαλύτερο μέρος του καλοκαιριού με την οικογένειά της στο πλευρό του συντρόφου της, Μάκη Παντζόπουλου.

Μετά από απουσία λίγων ημερών από τα social media για να αποφορτιστεί πλήρως, επανήλθε με νέα δημοσίευση. Την είδαμε σε μια καλοκαιρινή φωτογραφία να ποζάρει τελείως άβαφη μαζί με τον Μάκη Παντζόπουλο, περιμένοντας το μεσημεριανό τους φαγητό.

Άβαφη, ξέγνοιαστη και έχοντας πάρει λίγο χρώμα από τον ήλιο με τον Μάκη Παντζόπουλο μαζί της και φουλ ερωτευμένη, έγραψε για την ευτυχία του να σε αγαπούν.

«Η μεγαλύτερη ευτυχία στην ζωή είναι να ξέρεις ότι κάποιοι σ’ αγαπούν ! Victor Hugo». Είναι η λεζάντα που έγραψε συνοδεύοντας τη φωτογραφία τους.

Έτσι δείχνει τις στιγμές απόλυτης χαλάρωσης κι ευτυχίας που ζει στην Άνδρο.

 

Η Ελένη Μενεγάκη στον απολογισμό της τηλεοπτικής χρονιάς που πέρασε δήλωσε στο κοινό της:

«Αυτό το σ’ αγαπάω θα ήθελα να το πω στον καθένα σας ξεχωριστά και σε όλους μαζί. Στους αγαπημένους τηλεθεατές αλλά και στους φρεσκοαγαπημένους μου συνεργάτες στο Mega το καλό. Όταν ξεκινάς κάτι καινούριο και θες να γίνουν όλα γρήγορα, δεν γίνονται γρήγορα. ‘Ολα τα πράγματα θέλουν τον χρόνο τους. Εσύ νομίζεις ότι όπως τα έχω στο μυαλό μου, έτσι και θα γίνουν. Έτσι όπως τα φαντάζομαι, αυτό και θα γίνει, αυτό που θέλω θα το καταλάβουν. Μα πώς; Όλα τα πράγματα στις σχέσεις θέλουν χρόνο, θέλουν υπομονή και καλή διάθεση. Και θέλουν και αγάπη»