Mαρία Ολυμπία: Επίσημη εμφάνιση στο Λονδίνο με τον αγαπημένο της, Πέρεγκριν Πίρσον

Συντάκτης: Newsroom

15 Ιουλίου 2022 12:16

Μαρία Ολυμπία: Διακοπές στη Ρώμη με τον πατέρα της, Παύλο

Η Μαρία Ολυμπία η εγγονή του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου έκανε την πρώτη επίσημη εμφάνιση της με τον νέο σύντροφο της στην βραδιά που διοργάνωσε ο οίκος μόδας Louis Vuitton.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympia of Greece (@olympiagreece)

Η Μαρία Ολυμπία είχε περίποτη θέση στο τραπέζι αφού είναι ambassador του οίκου, Η κόρη του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ είναι η «μούσα» της νέας συλλογής Capucines αφού η ίδια πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια.

Μάλιστα, σε φωτογραφία που η ίδια μοιράστηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η ίδια ποζάρει μαζί με τον αγαπημένο της, Πέρεγκριν Πίρσον.

O Πέρεγκριν είναι ο γιος και κληρονόμος του 4ου κόμη του Cowdray. Η περιουσία της οικογένειάς του ανέρχεται στα 224 εκατομμυρίων λιρών. Ο γοητευτικός κληρονόμος ήταν ο συνοδός της στο επίσημο αυτό δείπνο.

Στο δείπνο η ίδια επέλεξε ένα μαύρο φόρεμα με δαντέλα και V λαιμόκοψη που τα συνδύασε με μαύρα ψηλοτάκουνα πέδιλα. Εννοείται πως στα χέρια της καρτούσε τη most wanted τσάντα του γαλλικού οίκου.

Mαρία Ολυμπία: Επίσημη εμφάνιση στο Λονδίνο με τον αγαπημένο της, Πέρεγκριν Πίρσον

Όπως όλα δείχνουν η 25χρονη βαφτισιμιά του πρίγκιπα Κάρολου αναμένεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαοημένο της, ωστόσο και οι δύο κρατούν χαμηλό προφίλ στη σχέση τους.

Η Μαρία Ολυμπία ανέβασε στιγμιότυπα από την εκδήλωση στο Ιnstagram ενώ μέσα από αυτά μπορούμε να καταλάβουμε πως είναι μία από τις πιο εντυπωσιακές socialite της Ευρώπης.

Πληροφορίες Okmag