Κατερίνα Καινούργιου: Έφυγε ο αρχισυντάκτης της! Το αντίο χωρίς να αναφέρει πουθενά το όνομά της

Συντάκτης: Newsroom

16 Ιουλίου 2022 07:40

Κατερίνα Καινούργιου: Έφυγε ο αρχισυντάκτης της! Το αντίο χωρίς να αναφέρει πουθενά το όνομά της

Σας το είχαμε αποκαλύψει εδώ και καιρό ότι αρκετοί από τους συνεργάτες της Κατερίνας Καινούργιου δεν θα είναι μαζί της τη νέα σεζόν. Μπορεί τότε να υπήρξαν αντιδράσεις και διαψεύσεις, όμως, όπως βλέπετε η αλήθεια είναι διαφορετική.

Η Κατερίνα Καινούργιου θα μείνει φυσικά στον Alpha, αλλά αναγκαστικά θα πρέπει να αλλάξει πολλά στη Super Κατερίνα μπροστά αλλά και πίσω από τις κάμερες. Ο αρχισυντάκτης της εκπομπής της, Χρήστος Αϊβαλιώτης, αποχαιρέτησε την παρουσιάστρια έπειτα από 3 χρόνια.

Το ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram όπου σε πρώτο πλάνο πόσταρε τον σκύλο του, Έντι, να κάθεται σε καρέκλα του πλατό της Super Κατερίνας.

«3 χρόνια με πολλή δουλειά! 3 χρόνια με πολλά ξενύχτια! Τρία χρόνια με καλές και κακές στιγμές! Τρία χρόνια… γεμάτα! Ευχαριστώ θερμά τους ανθρώπους που πίστεψαν σε αυτό που ήθελα να κάνω, στους ανθρώπους που δούλεψαν σκληρά στις εκάστοτε εκπομπές, κάτω από δύσκολες συνθήκες και κατάφεραν μέσα σε αυτά τα 3 χρόνια να κάνουν το ακατόρθωτο. Να κάνουν το αδύνατο… δυνατό!», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο Αϊβαλιώτης.

Και συνέχισε: «Και ένα μεγάλο συγγνώμη στους ίδιους ανθρώπους… Οι δρόμοι μας πλέον… χωρίζουν αλλά κρατάμε μόνο τις καλές στιγμές… ΥΓ. Πείτε μου, πώς να πω στον Έντι ότι δεν θα σας βλέπει πλέον καθημερινά…».

Όπως βλέπετε, στην ανάρτηση δεν υπάρχει η παραμικρή αναφορά στο όνομα της Κατερίνας Καινούργιου. Σας είχαμε αποκαλύψει εδώ και καιρό ότι οι σχέσεις της παρουσιάστριας με αρκετούς στην εκπομπή δεν ήταν και οι καλύτερες. Και υπήρχαν προστριβές, εξαιτίας της συμπεριφοράς της Κατερίνας. Τότε έπεσαν όλοι να μας φάνε. Αλλά τα αποτελέσματα φανερώνουν ποιοι δικαιώνονται. Και δεν θα είναι η μοναδική αποχώρηση.

Ακόμη και ο Ανδρέας Μικρούτσικος το σκέφτεται πολύ σοβαρά, αν κι έχουν πέσει λυτοί και δεμένοι από την εταιρεία παραγωγής για να του αλλάξουν γνώμη.

Αυτός που δεν πρόκειται να φύγει πάντως θα είναι ο Θέμης Μάλλης που είναι το… ακουστικό της παρουσιάστριας. Και τον ακούει προτού πει οτιδήποτε… Όσο για τη θέση του Αϊβαλιώτη, κατά πάσα πιθανότητα θα πάει η Κατερίνα Πόθα που φεύγει από τον Νίκο Μουτσινά για την Κατερίνα Καινούργιου.