Μεταγραφή… Βρυξελλών: Ποιος δημοσιογράφος αφήνει τον ΣΚΑΪ για το Ευρωκοινοβούλιο

Συντάκτης: Newsroom

16 Ιουλίου 2022 10:00

Μεταγραφή… Βρυξελλών: Ποιος δημοσιογράφος αφήνει τον ΣΚΑΪ για το Ευρωκοινοβούλιο

Από την τηλεόραση στην Ευρωβουλή στις Βρυξέλλες; Έτσι λέει το σενάριο που ακούγεται για πολύ γνωστό δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ. Και τις τελευταίες ώρες οι φήμες έχουν φουντώσει.

Ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος θα κατεβεί στις ευρωεκλογές με τη Νέα Δημοκρατία. Και είναι από εκείνους που έχουν δώσει τα τελευταία χρόνια σκληρές μάχες κατά του ΣΥΡΙΖΑ. Να σημειώσουμε ότι το όνομά του είχε παίξει αρχικά για τον Βόρειο Τομέα της Β΄Αθηνών. Πολλοί έλεγαν ότι είχε κλειδώσει μάλιστα.

Εσχάτως ωστόσο, νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι στο Μέγαρο Μαξίμου έχει πέσει στο τραπέζι η πρόταση να αξιοποιηθεί ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος στο ευρωψηφοδέλτιο. Στο πλαίσιο ανανέωσης της «γαλάζιας» ομάδας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, όπως αναφέρεται από τον Μανώλη Κομνηνό στο ysterografa.gr.

* Η Άννα Ζηρδέλη αναμένεται να είναι η αντικαταστάτρια της Φλορίντα Πετρουτσέλι στο Mega Καλημέρα. H δημοσιογράφος μίλησε με την Ελεονώρα Μελέτη και τα βρήκαν σε όλα. Στην εκπομπή παραμένουν οι Κώστας Τσουρός και Θανάσης Πάτρας. Σύμφωνα με το okmag.gr μάλιστα, η φωτογράφιση για τη νέα τηλεοπτική σεζόν έχει ήδη ολοκληρωθεί.

* Έντονο άρωμα από Survivor αναμένεται να έχει το νέο πρωινό του Star. Από δοκιμαστικό πέρασαν ο Ηλίας Γκότσης και η Ανθή Σαλαγκούδη. Και οι δύο έχουν εμπειρία από τηλεόραση. Να μην ξεχνάμε ότι ο Γκότσης είχε βρεθεί και στο παρελθόν σε πάνελ εκπομπής. Συγκεκριμένα στην εκπομπή «Μεσημέρι Yes» με την Κατερίνα Ζαρίφη και τον Παύλο Σταματόπουλο.

* Για Δευτέρα πάνε τελικά οι ανακοινώσεις του ΣΚΑΪ για τη Φαίη Σκορδά. Την Παρασκευή έγινε μεγάλη σύσκεψη στα γραφεία του Φαλήρου, παρουσία και της παρουσιάστριας. Τη Φαίη υποδέχθηκε η Εύη Κουτσαυτάκη. Η οποία ήταν ο άνθρωπος πίσω από το deal της Σκορδά με τον ΣΚΑΪ.

* Παράλληλα με τις ανακοινώσεις για τη Φαίη θα έχουμε ανακοινώσεις και για την εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου. Αφού φαίνεται ότι οι τελευταίες λεπτομέρειες ρυθμίζονται. Στο πλευρό της Μπακοδήμου δεν αποκλείεται να δούμε την Παρθένα Χοροζίδου. Η οποία πέρασε από δοκιμαστικό και τα πήγε πάρα πολύ καλά.

Ο μιντιάκιας