Σκορδά-Μπακοδήμου-Μουτσινάς: Ο άγνωστος εμφύλιος στον ΣΚΑΪ! Τρέχουν και δεν φτάνουν στο Φάληρο

Συντάκτης: Newsroom

17 Ιουλίου 2022 10:00

Σκορδά - Μπακοδήμου - Μουτσινάς: Ο άγνωστος εμφύλιος στον ΣΚΑΪ! Τρέχουν και δεν φτάνουν στο Φάληρο

Καλές οι δυνατές μεταγραφές στον ΣΚΑΪ, αλλά ο σοφός λαός λέει ότι τα μεγάλη καράβια φέρνουν και μεγάλες φουρτούνες. Γι’ αυτό και στο κανάλι το μεγάλο θέμα είναι πώς θα καταφέρουν να κρατήσουν ισορροπίες. Τι εννοούμε;

Στον ΣΚΑΪ έχουν κάθε λόγο να τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση από τις μεταγραφές που έκλεισαν. Για πολλούς η άφιξη της Φαίης Σκορδά ήταν η μεταγραφή του καλοκαιριού. Και ίσως να μην έχουν άδικο. Από και και πέρα υπέγραψαν και με τη Μαρία Μπακοδήμου, η οποία εκτός από το Σαββατοκύριακο, θα έχει και δική της βραδινή εκπομπή. Και φυσικά δεν πρέπει να ξεχνάμε την παρουσία του Νίκου Μουτσινά, ο οποίος αποτελεί σταθερή αξία για το κανάλι του Φαλήρου.

Βέβαια, όταν μιλάμε για τρεις παρουσιαστές πρώτης γραμμής, πρέπει να έχουμε και στην άκρη του μυαλού μας ότι θα έχουν και τις δικές τους απαιτήσεις. Οι οποίες θα πέφτουν πάνω στις απαιτήσεις των άλλων.

Η Φαίη γιατί έρχεται ως το πιο καυτό όνομα του ψυχαγωγικού κομματιού του καναλιού. Η Μαρία γιατί εκτός από το Σαββατοκύριακο θα έχει και τη δική της βραδινή εκπομπή. Και παίρνει ως παράδειγμα τον Γρηγόρη Αρναούτογλου που παίρνει συνεντεύξεις από τα βαριά χαρτιά του σταθμού. Και τέλος ο Μουτσινάς που είναι ο πιο παλιός του καναλιού με γνωστή πορεία που έχει κρατήσει όρθιο τον σταθμό τα τελευταία χρόνια στο ψυχαγωγικό μέρος.

Σε ποιον θα κάνει τελικά το χατίρι ο ΣΚΑΪ; Ιδού το καυτό ερώτημα. Βέβαια η Φαίη λόγω παρελθόντος δείχνει να έχει το προβάδισμα, αλλά μην το δένετε και κόμπο. Απλώς στο κανάλι θέλουν να χαμηλώσουν τους τόνους προτού ο εμφύλιος πάρει διαστάσεις.

Να σημειώσουμε ότι παρά το γεγονός ότι δεν υπάρχουν ακόμη επίσημες ανακοινώσεις, η άφιξη της Φαίης Σκορδά στον ΣΚΑΪ έχει κλειδώσει. Και με υπογραφές από τις αρχές της εβδομάδας όπως σας έχουμε αποκαλύψει. Απλώς έχουν μπει στην τελική ευθεία οι συζητήσεις για τη στελέχωση της εκπομπής της. Η Καλλίνη λογικά θα είναι στην ομάδα της Φαίης, ενώ «χλωμιάζει» του Γκουντάρα, αφού όλα δείχνουν ότι οδεύει προς… Καινούργιου.

Ο μιντιάκιας