Γιώργος Σαμπάνης – Ιωάννα Σαρρή: έρωτας στο maximum – Η νέα φωτογραφία τους

Συντάκτης: Newsroom

17 Ιουλίου 2022 10:20

Γιώργος Σαμπάνης - Ιωάννα Σαρρή: έρωτας στο maximum - Η νέα φωτογραφία τους

Ο Γιώργος Σαμπάνης και η Ιωάννα Σαρρή γνωρίστηκαν τα γυρίσματα του βιντεοκλίπ για το τραγούδι «Άσε με να σε προσέχω». Όπου το 25χρονο μοντέλο υποδυόταν τη σύντροφό του.

Κι αυτό δεν άργησε να γίνει και πραγματικότητα, αφού το βιντεοπλίπ αποδείχτηκε προφητικό. Καθώς από τότε ο Γιώργος Σαμπάνης και η Ιωάννα Σαρρή έχουν γίνει αχώριστοι.

Από τις αρχές Ιανουαρίου έχουν σχέση και παρά το γεγονός πως για τους πρώτους μήνες ήταν διακριτικοί, τώρα πια αυτό άλλαξε. Το ζευγάρι πλέον νιώθει πιο σίγουρο για τα συναισθήματά του και δεν υπάρχει πια λόγος να κρύβονται. Ούτε να στερούνται τις εξόδους τους μαζί.
Το μοντέλο και ο τραγουδιστής  στην αρχή προτιμούσαν να μένουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και να κρατούν χαμηλά τους τόνους.

Η σχέση τους είναι φανερά στην καλύτερή της φάση κι αυτό φαίνεται από τον τρόπο που συμπεριφέρονται ο ένας στον άλλον. Μάλιστα, η Ιωάννα Σαρρή, δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες στο Instagram, χωρίς ωστόσο να αφήνει το πρόσωπο του Γιώργου Σαμπάνη να φανεί.

Χθες το απόγευμα έκανε ακόμη μια ανάρτηση, όταν σημοσίευσε ένα story στο Instagram, στο οποίο είναι αγκαλιά με τον τραγουδιστή. Το μοντέλο του GNTM και ο τραγουδιστής έχουν ταιριάξει και ζουν τον απόλυτο έρωτα.

Η πανέμορφη Ιωάννα Σαρρή, η οποία σπουδάζει στη Γυμναστική Ακαδημία και ασχολείται παράλληλα με τον στίβο, έχει ύψος 1,83 μ. και διαθέτει ένα απίστευτα καλογυμνασμένο κορμί που της χάρισε, μάλιστα, το παρατσούκλι «το σώμα» όσο ήταν στο παιχνίδι μόδας του Star.