Κατερίνα Στικούδη: Στράβωσε όταν τη ρώτησαν για την εκπομπή που θα παρουσίαζε με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

Συντάκτης: Newsroom

17 Ιουλίου 2022 11:03

Κατερίνα Στικούδη: «Το project με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου δεν θα γίνει, δεν έχω μανία να κάνω τηλεόραση»

Δεν ήταν σε ιδιαίτερα κέφια η Κατερίνα Στικούδη αφού στράβωσε όταν την ρώτησαν οι δημοσιογράφοι για την εκπομπή που θα παρουσίαζε στον ANT1 μαζί με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και δεν έγινε ποτέ.

Η Κατερίνα Στικούδη ήταν καλεσμένη σε φιλανθρωπική εκδήλωση και δημοσιογράφοι ρώτησαν για τα μελλοντικά της σχέδια τις καλοκαιρινές της εμφανίσεις αλλά η συζήτηση ήρθε και στην εκπομπή που θα παρουσίαζε στον ΑΝΤ1 και τελικά δεν έγινε.

«Έλα τώρα, έλα τώρα, εντάξει. Παρουσιάζουμε τόσο ωραία πράγματα και οι δύο γιατί να συνεχίζουμε να μιλάμε για κάτι που δεν έγινε ποτέ; Δεν έχουμε κάτι να πούμε.

Γιατί συνεχίζετε κάτι που δεν έγινε ποτέ και δεν μιλάμε για ένα σωρό πράγματα που παρουσιάζουμε και οι δύο. Λες και συμβαίνει πρώτη φορά. Σκέψου κι εμείς όπου πηγαίνουμε να το συζητάμε»

Η εν λόγω εκπομπή εξελίχθηκε σε αστικό μύθο με την Κατερίνα Στικούδη και την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου να βρίσκονται στο τιμόνι της παρουσίασης με τις δύο να υποστηρίζουν ότι θα προβληθεί μέσα από την συχνότητα του ΑΝΤ1 ενω ο ANT1 διέψευσε κατηγορηματικά όχι μόνο την ύπαρξη της εκπομπής αλλά και τα ραντεβού που έγιναν με τις δύο κυρίες