Νικολέττα Καρρά: Διακοπές στην Κρήτη μαζί με τον Διονύση Παναγιωτάκη

Συντάκτης: Newsroom

18 Ιουλίου 2022 09:20

Νικολέττα Καρρά: Διακοπές στην Κρήτη μαζί με τον Διονύση Παναγιωτάκη

Τις διακοπές της στην Κρήτη απολαμβάνει η Νικολέττα Καρρά. Η αγαπημένη ηθοποιός βρέθηκε στον γάμο της Κόνι Μεταξά και συνεχίζει να χαίρεται τον ήλιο και τη θάλασσα αλλά και την καλή παρέα στο νησί των γενναίων.

Η Νικολέττα Καρρά ανέβασε μία φωτογραφία όπου απολαμβάνει την ηλιοθεραπεία της και αναδεικνύει το υπέροχο σώμα της. Αλλά και ένα βίντεο όπου απολαμβάνει τραγούδια του Λευτέρη πανταζή, ο οποίος δεν κρύβει την ευτυχία του για τον γάμο της κόρης του με τον Μάριο Καπότση.

Πάντως, στο βίντεο που ανέβασε η ηθοποιός δεν είναι μόνη της, αφού δίπλα της είναι ο Διονύσης Παναγιωτάκης.

 

Η Νικολέττα Καρρά, μετά το διαζύγιό της από τον δικηγόρο Φώτο Πιττάτζη το 2019 γύρισε σελίδα στη ζωή της. Όπως και ο Διονύσης Παναγιωτάκης ο οποίος ήταν παντρεμένος με την Ελένη Κούρκουλα. Το ζευγάρι είναι μαζί περισσότερο από ένα χρόνο και δείχνει full in love.

Η ηθοποιός και ο πρόεδρος των Ελλήνων Θεατρικών Παραγωγών έχουν καταφέρει να κρατήσουν την προσωπική ζωή τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Είναι χαρακτηριστικό ότι αυτό είναι το πρώτο βίντεο μέσω των social media που ανεβαίνει και τους δείχνει μαζί. Αξίζει να σημειωθεί ότι η τελευταία φορά που απαθανατίστηκαν μαζί ήταν στις αρχές του χρόνου. Όταν παπαράτσι τους εντόπισαν καθώς απολάμβαναν τη βόλτα τους στο Σύνταγμα. Στα φωτογραφικά στιγμιότυπα που δημοσιεύτηκαν τότε απεικονίζονταν σε χαλαρή διάθεση και συζητούσαν αρκετά.

Η Νικολέττα Καρρά δείχνει ότι βρίσκεται σε μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της. Τόσο στα προσωπικά όσο και στα επαγγελματικά της. Η ηθοποιός επιστρέφει στην τηλεόραση και συγκεκριμένα στον Alpha σε μία από τις παραγωγές στις οποίες ποντάρει πάρα πολλά το κανάλι. Ο λόγος για το Αυτή η νύχτα μένει. Όπου θα υποδυθεί μία τραγουδίστρια. Τι λέει εκείνη για τον ρόλο της; «Είμαι η Νίκη, τραγουδίστρια και μια γυναίκα που κουβαλά το δικό της παρελθόν, ενώ έχει κι ένα πολύ ιδιαίτερο μέλλον στην εξέλιξη της σειράς», δήλωσε πρόσφατα.