Φαίη Σκορδά: Οι πρώτοι που έκλεισαν στη νέα εκπομπή της στον ΣΚΑΪ

Συντάκτης: Newsroom

18 Ιουλίου 2022 10:00

Φαίη Σκορδά: Οι πρώτοι που έκλεισαν στη νέα εκπομπή της στον ΣΚΑΪ

Σε αναμονή ανακοινώσεων για τη μεταγραφή της Φαίης Σκορδά στον ΣΚΑΪ βρίσκονται όλοι στο Φάληρο, αλλά και στην ελληνική τηλεόραση. Μία μεταγραφή που έχει κλειδώσει με υπογραφές από τις αρχές της προηγούμενης εβδομάδας, όπως σας αποκάλυψε το ciao.gr.

Η Φαίη Σκορδά έχει ξεκινήσει εδώ και μέρες τις συζητήσεις για τη στελέχωση της εκπομπής της. Και οι επαφές βρίσκονται στο τελικό στάδιο. Ήδη με τους πρώτους δύο έχει δώσει τα χέρια. Ο λόγος για την Αφροδίτη Γραμμέλη και την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου.

Η Γραμμέλη παραμένει στον ΣΚΑΪ έπειτα από την παρουσία της στην εκπομπή των Γκουντάρα και Κάκκαβα. Μπορεί να υπήρξαν φήμες περί αποχώρησής της από το κανάλι, αλλά η παρουσία της Σκορδά αποδείχθηκε κάτι περισσότερο από καταλυτική. Η Μπαρμπαρίγου επιστρέφει στην τηλεόραση, αφού αποδέχθηκε την πρόταση της Σκορδά, με την οποία συνδέονται με μεγάλη και μακρόχρονη φιλία.

Ο Νίκος Συρίγος που είδαμε φέτος στο Χαμογέλα και Πάλι, αναμένεται να δώσει κι εκείνος άμεσα τα χέρια με την παρουσιάστρια. Όπως και η Σίσσυ Καλλίνη. Όσο για την αστρολόγο, παραμένει φαβορί η Άση Μπήλιου, αλλά το θέμα είναι ακόμη ανοιχτό.

Συμφωνία ΑΝΤ1 – Μανουσάκη

Ο Μανούσος Μανουσάκης μπορεί να έχει ρίξει το βάρος στο Κόκκινο Ποτάμι – Η συνέχεια, στο Open, αλλά θα συνεργαστεί, όπως όλα δείχνουν, και με τον ΑΝΤ1. Το κανάλι του Αμαρουσίου θέλει να προσθέσει στο πρόγραμμά του κάτι από τα… παλιά.

Ο λόγος για το Τμήμα Ηθών που δημιουργήθηκε από τον Μανουσάκη και ξεκίνησε να προβάλλεται πριν από 30 χρόνια. Με πρωταγωνιστή τον Απόστολο Γκλέτσο. Μαζί του εμφανίστηκαν στην τριετία που κράτησε η σειρά και οι Θεόφιλος Βανδώρος, Βερόνικα Αργιέντζη, Ελίνα Ακριτίδου, Μαριάννα Τουμασάτου και Πάνος Μιχαλόπουλος.

Μεταξύ ΑΝΤ1 και Μανουσάκη υπάρχει συμφωνία και ξεκίνησαν οι επαφές για το καστ. Τα γυρίσματα για τα νέα αυτοτελή επεισόδια αναμένεται να αρχίσουν τους τρεις πρώτους μήνες του 2023, όπως αναφέρει η Espresso. Eνώ, αν όλα πάνε βάσει προγράμματος, θα προβληθούν το καλοκαίρι του 2023.

Ο μιντιάκιας