Survivor: Τα κορίτσια του reality έβαλαν τα μαγιό τους και τρελαίνουν το Instagram

Συντάκτης: Newsroom

18 Ιουλίου 2022 12:00

Μπορεί οι παίκτριες του Survivor να πέρασαν τα πάνδεινα στον Άγιο Δομίνικο όμως ηρθε η ώρα να βγάλουν το άχτι τους φορώντας τα υπέροχα μπικίνι τους και απολαμβάνοντας τον ελληνικό ήλιο.

Η Bρισηίδα Aνδριώτου έχει βρει τον έρωτα της ζωής της στο πρόσωπο του Σπύρου Mαρτίκα όμως η ηλιοθεραπεία και η βουτιά στη θάλασσα έχουν τον πρώτο λόγο το καλοκαίρι.

Η Άσπα Πρεδάρη επέλεξε ένα μαύρο μαγιό για να καταφέρει να τραβήξει τα likes και τα σχόλια των χρηστών του διαδικτύου Ενώ η εμφάνισή του στον τελικό του Reality επιβίωσης Survivor άφησε τους πάντες με το στόμα ανοιχτό.

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές φορώντας ένα μαγιό σε πορτοκαλί αποχρώσεις ξαπλωμένη στο γκαζόν διαβάζοντας τις τελευταίες τάσεις της μόδας

Η Πελαγία Καζολέα μοίρασε απλόχερα εγκεφαλικά με το αποκαλυπτικό Μπικίνι της ποζάροντας δίπλα από έναν Φοίνικα χαρίζοντας λίγες στιγμές ευτυχίας στους θαυμαστές της.

Από την άλλη η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου επέλεξε να περάσει τις καλοκαιρινές της διακοπές σε έναν εξωτικό προορισμό ανεβάζοντας φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram αφήνοντας όλα τα υπόλοιπα στην φαντασία των θαυμαστών της