Ιωάννα Μαλέσκου: Μετά τη συνεργασία της με τον ΣΚΑΪ ξεκίνησε τις βουτιές

Συντάκτης: Newsroom

18 Ιουλίου 2022 12:37

Η Ιωάννα Μαλέσκου πέρασε σίγουρα μία αρκετά δύσκολη τηλεοπτική σεζόν στο Σκαϊ με την πρωινή της εκπομπή να μην ξεκολλάει από τα μονοψήφια ποσοστά τηλεθέασης και με την ίδια εν τέλει να αποχωρεί από το κανάλι.

Η παρουσιάστρια πλέον απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές μακριά από το άγχος της τηλεόρασης με λίγους και καλούς φίλους πλημμυρίζοντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram με όμορφες φωτογραφίες.

Ίδια έβαλε τα καλοκαιρινά της φόρεσε τα μπικίνι της και πλέον απολαμβάνει τον ήλιο και την θάλασσα χωρίς ακόμα να έχει αποκαλύψει ποιο θα είναι το επόμενο τηλεοπτικό της βήμα.

Οι φήμες δίνουν και παίρνουν για το πού τελικά θα υπογράψει η Ιωάννα Μαλέσκου αφού πολλοί είναι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι είτε θα είναι στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα είτε θα βρεθεί στη ζώνη του Σαββατοκύριακου στο Mega και θα πάρει την εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι τίποτα μέχρι στιγμής δεν έχει κλείσει με την ξανθιά παρουσιάστρια να βρίσκεται σε φάση αναμονής για το τι θα συμβεί από Σεπτέμβρη.

Πάντως μέχρι τότε έχει άπλετο χρόνο να απολαύσει τις καλοκαιρινές της διακοπές και να γεμίσει τις μπαταρίες της