Μάρα Ζαχαρέα: Περήφανη μητέρα δίπλα στον γιο της που πήρε το μεταπτυχιακό του

Συντάκτης: Newsroom

18 Ιουλίου 2022 13:04

Μάρα Ζαχαρέα: Η ανακοίνωση του STAR για την δημοσιογράφο

Η Μάρα Ζαχαρέα ανέβασε φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram δίπλα στον γιο της περήφανη πού πήρε το μεταπτυχιακό του στο Λονδίνο.

Η Μάρα Ζαχαρέα βρέθηκε με την οικογένειά της στο Λονδίνο αλλά αυτή τη φορά ταξίδεψε για πολύ σημαντικό λόγο και όχι για διακοπές.

Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star αναρτά στιγμιότυπα από τη δουλειά και την καθημερινότητά της, ι περιστασιακά ταξίδια και διακοπές αλλά και τα στυλάτα outfits της.

Mάλιστα η δημοσιογράφος μοιράστηκε δυο στιγμιότυπα από τη μεγάλη ημέρα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram.

Βρέθηκε στο πλευρό του γιου της και πόζαρε μαζί του συγκινημένη και γεμάτη παρηφάνια. «Περήφανη μαμά» έγραψε πάνω στη φωτογραφία η Μάρα Ζαχαρέα.

Η Μάρα Ζαχαρέα είναι εδώ και πολλά χρόνια παντρεμένη με τον δημοσιογράφο και πρώην Υπουργό Επικρατείας Θεόδωρο Ρουσόπουλο. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει μαζί δύο υπέροχα παιδιά, έναν γιο τον Βασίλη και μια κόρη την Άννα.

Τα παιδιά της Μάρας Ζαχαρέα και του Θοδωρή Ρουσόπουλου είναι σήμερα 21 και 25 ετών και πολλές φορές έχουν απαθανατιστεί με την μητέρα τους, σε δημόσιες εξόδους τους.

«Τώρα θα ακουστώ υπερφίαλη μαμά, αλλά όλες οι μητέρες έχουν την τάση να βλέπουν τα παιδιά τους μέσα από τον καθρέφτη της αγάπης και του θαυμασμού. Θα σας έλεγα πως καμαρώνω γιατί έχουν γίνει έντιμοι και δοτικοί άνθρωποι και μέχρι στιγμής έχουν κατακτήσει όποιους στόχους έχουν θέσει», έχει δηλώσει η παρουσιάστρια για τα παιδιά της.

Πηγή okmagazine.gr