Αντρέας Γεωργίου: Σούπερ έκπληξη! Εισβάλλει στη Γη της Ελιάς στον ρόλο του κακού

Συντάκτης: Newsroom

19 Ιουλίου 2022 08:10

Αντρέας Γεωργίου: Η κίνηση ματ στη Γη της Ελιάς που έφερε τα πάνω κάτω στον… Σασμό

Η αρχή στη Γη της Ελιάς έγινε με την είσοδο του Κούλλη Νικολάου. Ο οποίος υποδύεται τον αδίστακτο Δημοσθένη, τον αρχηγό της μαφίας που θα κάνει άνω κάτω τη Μάνη.

Στη Γη της Ελιάς όλα δείχνουν ότι στον δεύτερο κύκλο θα δούμε και τον Αντρέα Γεωργίου. Μπορεί ο σκηνοθέτης και παραγωγός της σειράς του Mega να είχε δηλώσει ότι θα μείνει πίσω από τις κάμερες. Αλλά φαίνεται ότι αυτό ίσχυε για τον πρώτο κύκλο. Γιατί τώρα, η είσοδός του θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη. Αν και καλό θα είναι φυσικά να περιμένουμε τις επίσημες ανακοινώσεις.

Ήδη οι προετοιμασίες για δυναμική είσοδο τον Σεπτέμβριο τρέχουν και μάλιστα με πολύ γρήγορους ρυθμούς. Η σειρά που κατάφερε μέσα από την παρουσία της στην prime time ζώνη να κερδίσει τους τηλεθεατές έρχεται το φθινόπωρο γεμάτη εκπλήξεις. Και κατά πάσα πιθανότητα, μια από τις εκπλήξεις. Είναι μια είσοδος που θα ανατρέψει τα δεδομένα που γνωρίζαμε ως τώρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, o Αντρέας Γεωργίου είναι έτοιμος να εισβάλλει στη σειρά. Και να δώσει νέα δυναμική στη μέχρι στιγμής δυνατή πλοκή της. Ήδη βρίσκεται σε συζητήσεις, προκειμένου να αναλάβει ένα ρόλο που θα αποδειχθεί κομβικός για τη συνέχεια.

H έκπληξη που θα υπάρξει, σύμφωνα με όσα κυκλοφορούν στα δημοσιογραφικά γραφεία, είναι ότι θα πρέπει να ξεχάσουμε τον Γεωργίου σε ρόλο καλού. Ο ρόλος του, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες που κυκλοφορούν, θα είναι ιδιαίτερος. Και θα δείξει την κακή πλευρά του χαρακτήρα του.

Ο Αντρέας Γεωργίου εισβάλλει στη σειρά και θα έχει άμεση σχέση με τον υπόκοσμο. Θα είναι ένας από τους ανθρώπους με τους οποίους θα συνεργαστούν οι αρχηγοί της μαφίας στη Μάνη, ο Δημοσθένης (κατά πρώτο λόγο) και ο Κωνσταντίνος.

Τίποτα όμως ακόμα δεν είναι ανακοινώσιμο από την παραγωγή της σειράς, αλλά και από τον ίδιο τον Ανδρέα Γεωργίου. Ο οποίος ότι και να συμβεί, το μόνο σίγουρο είναι πως θα βρίσκεται στο τιμόνι της σκηνοθεσίας αλλά και της γενικής επιμέλειας της σειράς