Τατιάνα Στεφανίδου: Αγκαλιά με την κόρη της στην αποφοίτησή της

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

20 Ιουλίου 2022 19:15

H Τατιάνα Στεφανίδου καμάρωσε την κόρη της Λυδία Ευαγγελάτου στην τελετή αποφοίτησής της.

Ξεχωριστή ήταν η Τρίτη για την κόρη της Τατιάνας Στεφανίδου και του Νίκου Ευαγγελάτου, Λυδία Ευαγγελάτου. Η 18χρονη γιόρτασε την αποφοίτησή της έχοντας στο πλευρό της τη μητέρα της.

Η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος βρίσκεται πάντα δίπλα της και τη στηρίζει σε κάθε της βήμα. Φυσικά, ήταν παρούσα και σε αυτήν την τόσο σημαντική στιγμή για τη ζωή της κόρης της.

Η Στεφανίδου μοιράστηκε τα συναισθήματα και τις σκέψεις της με τους διαδικτυακούς της φίλους μέσα από μία τρυφερή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε κοινή τους φωτογραφία από την τελετή αποφοίτησης της νεαρής. Η Στεφανίδου χαμογελά μέσα στο μακρύ λευκό φόρεμά της, το οποίο διακρίνεται για τα ιδιαίτερα κοψίματά του στο στήθος και τους γοφούς.

Δίπλα της η νεαρή Λυδία, τραβά τα βλέμματα με το bold φορεμά της. Το έντονο πορτοκαλί του χρώμα κάνει αντίθεση με τη μαυρισμένη επιδερμίδα της, ενώ τα cut – outs πάνω από τη μέση αναδεικνύουν τη γυμνασμένη σιλουέτα της.

Στη λεζάντα η Στεφανίδου έγραψε: «Και έρχεται αυτή η ώρα με τα ανάμεικτα συναισθήματα. Συγκίνηση, χαρά, υπερηφάνεια, ανησυχία και πόνος για τον επερχόμενο αποχωρισμό. Είναι η στιγμή της αποφοίτησης.

Ένα μεγάλο κεφάλαιο κλείνει και ένα νέο, γεμάτο προκλήσεις ανοίγει. Υγεία και τύχη σου εύχομαι ψυχή μου. Σε λατρεύω».

Τέλος, σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά της, η Στεφανίδου θα συνεχίσει στον Alpha και την επόμενη σεζόν.

Η νέα εκπομπή δεν αναμένεται να έχει ριζικές αλλαγές σε σύγκριση με αυτή που παρουσίαζε φέτος. Και αυτό είναι απολύτως λογικό μιας και στην προηγούμενη σεζόν τα πήγε πολύ καλά από πλευράς τηλεθέασης.

Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί και πάλι στην επικαιρότητα και το ρεπορτάζ. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να υπάρξει ενίσχυση στο δυναμικό με ένα ή δύο ακόμη γνωστούς δημοσιογράφους.

Η εκπομπή, τέλος, θα προβάλλεται πάλι την ίδια ώρα.