Γιώργος Γεροντιδάκης – Δανάη Παππά: Όπως λέμε οι νέοι Κωνσταντής και Δρόσω! Χαμός στα social media

Συντάκτης: Newsroom

21 Ιουλίου 2022 07:30

Σασμός: Το πρόσωπο-κλειδί που θα φέρει κοντά τη Θεοδώρα με τον Γεροντιδάκη

Γιώργος Γεροντιδάκης και Δανάη Παππά στον Σασμό, όπως λέμε Κωνσταντής και Δρόσω στις Άγριες Μέλισσες; Το νέο ειδύλλιο που αναμένεται να αναπτυχθεί στη σειρά του Alpha, η οποία σάρωσε φέτος, δεν αποκλείεται να ακολουθήσει τα βήματα του ζευγαριού του Διαφανίου.

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης και η Δανάη Παππά θα είναι το νέο hot ζευγάρι του Σασμού, όπως σας έχουμε αποκαλύψει. Οι σεναριογράφοι είχαν δίλημμα στο ποια θα ερωτευθεί ο «Μελέτης». Υποψήφιες ήταν η Δανάη Παππά και η Ευγενία Σαμαρά. Αν όμως αναπτυσσόταν love story με τη Στέλλα, τότε θα ήταν επανάληψη του ειδυλλίου με τον Γεράσιμο (Αργύρης Πανταζάρας). Και γι’ αυτό ο κλήρος έπεσε στη Θοδώρα (Δανάη Παππά).

Η Θοδώρα άλλωστε έχει αλλάξει στα τελευταία επεισόδια του πρώτου κύκλου. Και θέλει εξιλέωση για τον θάνατο του Πετρή καθώς και για τον χωρισμό της από τον Γιώργη.

Ο Γεροντιδάκης εισβάλλει στη σειρά παίρνοντας ουσιαστικά τη θέση του Γεράσιμου. Και με τη Θοδώρα θα αναπτυχθεί ένας μεγάλος έρωτας.

Ο ρόλος της τελευταίας είναι πολυδιάστατος και έχει αγαπηθεί πολύ κατά τη διάρκεια της σεζόν από τους fans της σειράς. Η ιστορία του νέου love story που έρχεται θυμίζει πολύ τους Κωνσταντή και Δρόσω στις Άγριες Μέλισσες.

Απέκτησε το δικό του φαν κλαμπ και ήταν από τα πλέον αγαπημένα στα social media. Αυτό δείχνει ότι μπορεί να επαναληφθεί και στον Σασμό με Γεροντιδάκη και Παππά. Ήδη, τα πρώτα δείγματα γραφής οδηγούν προς αυτή την κατεύθυνση. Οι φαν του Σασμού χαίρονται πολύ με αυτό το ζευγάρι. Το οποίο δείχνει ότι θα κερδίσει τις εντυπώσεις.

Και δεν αποκλείεται να φτάσει σε δημοτικότητα το πρωταγωνιστικό δίδυμο Αστέρη – Αργυρώς. Κάτι που συνέβη και στις Μέλισσες με Γιάννη Κουκουράκη και Δανάη Μιχαλάκη. Οι οποίοι στα social media ήταν το πιο αγαπητό ζευγάρι και έφτασαν στο σημείο να ξεπεράσουν σε δημοτικότητα το πρωταγωνιστικό ζευγάρι Μαρίας Κίτσου – Δημήτρη Γκοτσόπουλου. Λέτε λοιπόν η ιστορία να επαναληφθεί και στον Σασμό;