Δημήτρης Ήμελλος: «Έχουμε πορεία να διανύσουμε όλοι στον Σασμό»

Συντάκτης: Newsroom

22 Ιουλίου 2022 09:10

Ο Δημήτρης Ήμελλος μίλησε μέσω βιντεοκλήσης στην εκπομπή Alpha Τώρα σχετικά με τις εξελίξεις στη σειρά Σασμός. Με αφορμή την έναρξη των γυρισμάτων του δεύτερου κύκλου

Ο κόσμος τον αγκάλιασε στον ρόλο του Αντώνη Φραγκιαδάκη και ο Δημήτρης Ήμελλος έδωσε στην εκπομπή μια γεύση από τα εντατικά γυρίσματα του Σασμού. Καθώς και τι θα δούμε στο πρώτα επεισόδια του Σεπτεμβρίου.

«Ο φόνος που έχει γίνει είναι του Άγγελου. Ο φόνος του Σταματάκη εκκρεμεί και παίζεται ένα παιχνίδι σε τι βαθμό και πως είναι εμπλεκόμενοι οι Σταματάκηδες στους δύο φόνους» ανέφερε αρχικά ο Δημήτρης Ήμελλος.

Στην τελευταία σκηνή του πρώτου κύκλου ο Αντώνης πηγαίνει να συλλάβει τον Μαθιό για τον φόνο του Άγγελου

«Είναι ηλίου φαεινότερον. Του δείχνω τα κλειδιά. Για τον φόνο του Άγγελου. Απλώς χρησιμοποιείται αυτός ο φόνος για να βγουν κι άλλα λαβράκια. Είναι φανερό ότι ο φόνος που έγινε είναι του γιατρού. Η αιτία που έρχεται ο Φραγκιαδάκης σπίτι είναι ο φόνος αυτός. Τώρα το τι θα βγει από εκεί μέσα θα το δούμε στα επόμενα επεισόδια».

Ο έρωτας του Φραγκιαδάκη με την Μαρίνα δε θα μείνει ανεκπλήρωτος

«Έτσι είναι αυτός ο άνθρωπος. Κάθε φορά που πάει να χαρεί με κάτι ανατρέπονται τα πάντα. Όσο παρατείνονται τα προβλήματα, τόσο παρακολουθεί ο κόσμος. Η ευχή του κόσμου όλη θα γίνει στο τέλος, απλώς μέχρι τότε έχουμε πορεία να διανύσουμε όλοι. Σεναριογράφου θέλοντος και Θεού επιτρέποντος θα το πάρω το κορίτσι. Θα δούμε τώρα πότε. Δεν το ξέρω πότε, αλήθεια».

Η επιτυχία του Σασμού δεν οφείλεται σε έναν μόνο άνθρωπο

«Νομίζω ότι είναι μια ομαδική δουλειά και οι συντελεστές και οι άνθρωποι που την απαρτίζουν είναι ικανότατοι, υπάρχει μια καλή υπόθεση και σενάριο και το κερασάκι είναι ο τόπος που λέγεται Κρήτη που είναι πολύ αγαπητός…»