Ευγενία Νιάρχου: Οι διακοπές στη Μύκονο και η φωτογραφία με τον Αντώνη Ρέμο

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

22 Ιουλίου 2022 19:15

Τις καλοκαιρινές της διακοπές στην αγαπημένη της Μύκονο συνεχίζει η Ευγενία Νιάρχου.

Η χρυσή κληρονόμος και επιχειρηματίας Ευγενία Νιάρχου είναι εδώ και μέρες στο «νησί των ανέμων» και απολαμβάνει ανέμελες στιγμές.

Η Νιάρχου βρέθηκε στην Ελλάδα με αφορμή τη βάφτιση των μωρών του Ευάγγελου Μπούση και του Πίτερ Ντούντας. Είναι το δίδυμο που κρύβεται πίσω από τις εμφανίσεις πολλών διάσημων όπως των Κιμ Καρντάσιαν, Μπιγιονσέ, Σελίν Ντιον.

Οι δυο τους έγιναν πρόσφατα γονείς δύο παιδιών, ενός αγοριού και ενός κοριτσιού, τα οποία πήραν τα ονόματα Αλέξιος και Ελένη. Το μυστήριο τέλεσε ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος.

Η Νιάρχου ήταν ανάμεσα στους οκτώ νονούς και νονές των νεοφώτιστων.

Είχε προηγηθεί ο γάμος τους. Στη δεξίωση μετά τη γαμήλια τελετή, στην οποία παραβρέθηκε η Νιάρχου, τραγούδησε ο Αντώνης Ρέμος.

Φορώντας λευκό top, λευκή διχτυωτή φούστα και άνετα φλατ πέδιλα η επιχειρηματίας διασκέδασε με την παρέα της, τη στιγμή που ο γνωστός ερμηνευτής βρισκόταν στη σκηνή.

Η Νιάρχου κάποια στιγμή βρέθηκε κοντά του και φωτογραφήθηκε χαμογελαστή μαζί του.

Τα γενέθλιά της γιόρτασε πριν από λίγες ημέρες η Νιάρχου στη Μύκονο.

Η εγγονή του Σταύρου Νιάρχου και της Ευγενίας Λιβανού, Ευγενία Νιάρχου έκλεισε τα 36 της χρόνια και τα γιόρτασε έχοντας στο πλευρό της αγαπημένους φίλους.

Για το δείπνο των γενεθλίων της επέλεξε ασημί φόρεμα με ντραπέ λεπτομέρειες και βαθύ ντεκολτέ, πολλά κοσμήματα στον λαιμό και στα χέρια και μια στέκα με κοχύλια στα μαλλιά της.

Ακολούθησε δεύτερη έξοδος για δείπνο. Σε αυτό η Νιάρχου έβαλε ένα μαύρο φόρεμα με μεγάλο κοχύλι στο μπροστινό μέρος. Όπως είναι φυσικό, προσέλκυσε πάνω της όλα τα βλέμματα με τις επιλογές και την κομψότητά της.

Το θέμα του πάρτι ήταν εμπνευσμένο από την ταινία της Disney «The Little Mermaid».

Η εντυπωσιακή τούρτα ήταν το καβούρι, ο κολλητός φίλος της Άριελ. Η εορτάζουσα πρόσθεσε στο post της το hashtag themermaidlife (η ζωή της γοργόνας), φανερώνοντας την αδυναμία στη συγκεκριμένη ταινία της Disney.

«Ένα χρόνο μεγαλύτερη και πιστή στις ίδιες αναφορές», έγραψε στην ανάρτησή της.