Η γη της ελιάς: Τεράστια ανατροπή στον ρόλο της Ελπίδας! Ξεχάστε ό,τι ξέρατε

Συντάκτης: Newsroom

23 Ιουλίου 2022 09:30

Η γη της ελιάς: Ο φόνος που έχει κάνει η ισοβίτισσα… Ελπίδα

Η Ελπίδα θα είναι ένα από τα νέα πρόσωπα που θα εισβάλλουν στον δεύτερο κύκλο στη Γη της Ελιάς. Και η συμμετοχή της αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, αφού η αγαπημένη τραγουδίστρια θα δοκιμάσει τις υποκριτικές ικανότητές της. Και μάλιστα σε μία σειρά που έχει μεγάλη δυναμική, όπως φάνηκε και στον πρώτο κύκλο της.

Η Ελπίδα, μάλιστα, έχει κερδίσει μέχρι τώρα τις εντυπώσεις στα γυρίσματα για τη Γη της Ελιάς που έχουν γίνει (τα περισσότερα στην Κύπρο). Και οι συντελεστές της σειράς του Mega είναι σίγουροι ότι θα αποτελέσει την ευχάριστη έκπληξη. Αλλά και ένα από τα πρόσωπα που θα συζητηθούν πάρα πολύ τη νέα σεζόν.

Πάντως, καλό θα είναι να ξεχάσετε όσα ξέρατε για τον ρόλο που θα υποδυθεί η τραγουδίστρια στη Γη της Ελιάς. Γιατί έρχεται μεγάλη ανατροπή. Μέχρι τώρα ξέραμε ότι η Αθηνά (Άντζελα Γκερέκου) μεταφέρεται στη φυλακή για τον φόνο του Δημήτρη. Και η Ελπίδα ήταν η δεσμοφύλακας που θα έκανε κόλαση της Βρεττάκου. Μόνο που τα πράγματα δεν είναι έτσι και οι σεναριογράφοι ετοιμάζουν μία έκπληξη.

Όχι μόνο δεν θα κάνει την ζωή της κόλαση, όπως γνωρίζαμε μέχρι στιγμής, αντιθέτως όμως θα την στηρίζει. Και θα την βοηθάει στα άσχημα που θα περνάει στην φυλακή η ηρωίδα. Η ίδια σύμφωνα με την ίδια πηγή, κρύβει μια απίστευτη ιστορία και ένα ένα πολύ σκοτεινό αλλά και πονεμένο παρελθόν. Το οποίο σιγά σιγά θα αρχίσει να ξεδιπλώνεται.

Η Ελπίδα λοιπόν δεν θα είναι ούτε αστυνομικός ούτε δεσμοφύλακας. Θα είναι ισοβίτισσα. η οποία θα έρθει κοντά με την Αθηνά καθ΄ όλη την διάρκεια της παραμονής της στη φυλακή. Γιατί από ένα σημείο και μετά θα αποδειχθεί ότι η Αθηνά δεν θα έχει καμία σχέση με τον θάνατο του Δημήτρη, παρότι υπήρχε μεγάλη κόντρα στο τέλος ανάμεσά τους.

Η Αθηνά και η Ελπίδα, της οποίας ακόμα το όνομα του ρόλου δεν είναι γνωστό, θα αναπτύξουν μια δυνατή αλλά και ιδιαίτερη σχέση. Η οποία θα παίξει σημαντικό ρόλο στις εξελίξεις.