Στέφανος Τσιτσιπάς: Η νέα ανάρτηση στο twitter για τις κάμερες ασφαλείας

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

23 Ιουλίου 2022 18:35

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έκανε μία ακόμη ανάρτηση στο twitter, αυτή τη φορά για τις κάμερες ασφαλείας.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας Στέφανος Τσιτσιπάς έχει δεχθεί σκληρή κριτική για τις αναρτήσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ωστόσο, ο πρωταθλητής δεν πτοείται και προχώρησε σε ένα ακόμη ποστ, που αναμένεται να σχολιαστεί.

Συγκεκριμένα, εξέφρασε την απορία του για τις κάμερες ασφαλείας και την ποιότητα που έχουν αυτές ανάλογα με την παρανομία που διαπράττει κάποιος.

«Όταν περνάμε κόκκινο φανάρι παίρνουν τις φωτογραφίες μας σε 4k αλλά όταν γίνεται ληστεία μιας τράπεζας το οπτικό υλικό μοιάζει λες και είναι από το Minecraft. Σε τι κόσμο ζούμε;», έγραψε χαρακτηριστικά ο Τσιτσιπάς στο Twitter.

Υπενθυμίζεται πως πρόσφατα το ΒΒC σχολίασε με καυστικό τρόπο τις αναρτήσεις του τενίστα καθώς τον παρομοίασε με τους αρχαίους Έλληνες φιλοσόφους.

Από εκεί και πέρα, προ ημερών ο Τσιτσιπάς επέστρεψε στην Αθήνα μετά από διακοπές στο Ιόνιο, με τη σύντροφό του, Θεοδώρα Πεταλάς και καλούς του φίλους.

Βρέθηκε στη Βουλιαγμένη, στην πόλη που γεννήθηκε και μεγάλωσε. Εκεί είχε την ευκαιρία να συναντήσει παλιούς του φίλους και να γευτεί τα αγαπημένα του εδέσματα.

Με ανάρτηση του στο Twitter παρουσίασε στους διαδικτυακούς του φίλους το στέκι του.

Παράλληλα, μέσω του Instagram έδειξε προς όλους τις καλύτερες στιγμές του στο Ιόνιο και τις βουτιές του με μια σημαία της Βραζιλίας στον ώμο!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του imerazante.gr, o Τσιτσιπάς και η σύντροφός του, έφτασαν στο νησί του Ιουνίου με ιδιωτικό σκάφος.

Αρχικά κατέπλευσαν στο Κερί και μετά στην πόλη της Ζακύνθου, έκαναν βόλτα στην πλατεία Σολωμού και στην Πλατεία Αγίου Μάρκου και έπαιξαν παιχνίδια σε κατάστημα παιχνιδιών.

«Η Ζάκυνθος είναι ένας παράδεισος για διακοπές, ένα ήσυχο μέρος. Έχω επιλέξει και στο παρελθόν τον προορισμό για να περάσω λίγες ημέρες εκτός τένις.

Είναι ένα από τα καλύτερα μέρη που έχει η Ελλάδα, οι άνθρωποι είναι πολύ ευπρόσδεκτοι. Θα επισκεφθώ και άλλα μέρη του Ιονίου», δήλωσε ο ίδιος στην κάμερα του Ionian Channel, φανερώνοντας την αγάπη του για το νησί.