Φαίη Σκορδά: Αύριο η πρώτη επίσημη επίσκεψη στα γραφεία του ΣΚΑΪ

Συντάκτης: Newsroom

24 Ιουλίου 2022 10:52

Φαίη Σκορδά: Νέο ραντεβού με τον ΑΝΤ1

Η Φαίη Σκορδά αποτελεί πλέον μέλος του δυναμικού του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ με την παρουσιάστρια από αύριο να βρίσκεται στο καινούργιο γραφείο της για την πρώτη σύσκεψη.

Και μπορεί το κανάλι να μην έχει ακόμα ανακοινώσει επίσημα την παρουσιάστρια η Φαίη Σκορδά θα συναντηθεί με την υπεύθυνη εκπομπών στο γραφείο της στο Νέο Φάληρο για να δουν τις πρώτες λεπτομέρειες για το περιεχόμενο της νέας πρωινής ζώνης του καναλιού.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ciao.gr η Φαίη Σκορδά θα συναντηθεί αύριο για πρώτη φορά και με την Μαρία Μπακοδήμου η οποία θα αναλάβει την νέα πρωινή εκπομπή του καναλιού το Σαββατοκύριακο στη ζώνη 10 με 12.

Αύριο στην πρώτη επίσημη επίσκεψη με το με τα διευθυντικά στελέχη του καναλιού συζητηθεί πρώτον ο τίτλος της εκπομπής, δεύτερον οι στήλες που θα παρουσιαστούν στο τηλεοπτικό κοινό αλλά επίσης θα αναφερθούμε και στα πρόσωπα που θα στελεχώσουν δημοσιογραφικά το δυναμικό της.

Μέχρι στιγμής τα πρόσωπα που έχουν δώσει τα χέρια με τη Φαίη Σκορδά είναι η Ελεάννα Τρυφίδου που θα αναλάβει την αρχισυνταξία της εκπομπής και ο Νίκος παρτσωλης που παραιτήθηκε από το πρωινό του ΑΝΤ1 και ακολούθησε την ξανθιά παρουσιάστρια μέχρι το Φάληρο για να αναλάβει το ρόλο του βοηθού αρχισυντάκτη.